Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠαρθενικό ταξίδι του “Celestyal Discovery” υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα
Κρουαζιέρα

Παρθενικό ταξίδι του “Celestyal Discovery” υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

Celestyal Discovery

Το Celestyal Discovery παρουσίασε το νέο του σήμα, όπως και νέους κοινόχρηστους χώρους επιβατών και πλήρως ανανεωμένες καμπίνες.

Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο από το Λαύριο, έχοντας “στο τιμόνι” τον έμπειρο καπετάνιο κ. Παναγιώτη Γιακουμάτο και το πλήρωμά του, οι αξιωματικοί μαζί με την διεθνή ηγετική ομάδα
της εταιρείας καλωσόρισαν τους επιβάτες στο παρθενικό του ταξίδι. Οι πρώτοι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου πραγματοποίησαν την κρουαζιέρα “Εικόνες του Αιγαίου“, η οποία περιλαμβάνει προσεγγίσεις στην Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο και τη Σαντορίνη, επισκεπτόμενη συνολικά πέντε λιμάνια κατά τη διάρκεια των τριών διανυκτερεύσεων, ενώ από την 1η Απριλίου, το δημοφιλές λιμάνι του Ηρακλείου (Κρήτη) προστίθεται σε αυτήν την κρουαζιέρα. Από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο, το Celestyal Discovery θα εναλλάσσεται ανάμεσα στην κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» τριών διανυκτερεύσεων και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, η οποία περιλαμβάνει μια επιπλέον ημέρα στη Ρόδο.

Μετά την ένταξή του στο στόλο της εταιρείας, τον Νοέμβριο του 2023, το Celestyal Discovery, χωρητικότητας 1.266 ατόμων, υποβλήθηκε σε ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η Celestyal επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου, καθώς και στην πλήρη ανανέωση των καμπινών. Το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει ένα νέο καφέ, το Café Nation, το οποίο σερβίρει καφέ illy, αλλά και το εστιατόριο Pizza Oven και το Discovery Lounge, που θα παρουσιάζει διάφορες συνεργασίες με brands καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η νέα ταυτότητα περιλαμβάνει:

  • Ένα ανανεωμένο λογότυπο της Celestyal με πιο καθαρές γραμμές και συμμετρία, που ταιριάζει σε έναν πιο ψηφιακό κόσμο.
  • Ένα χαρακτηριστικό μπλε κύμα στο εξωτερικό του πλοίου. Η ιδέα του κύματος προήλθε από το operation team, αναδεικνύοντας τη συνεργασία των επί μέρους μερών της επιχείρησης και την πρόοδο της εταιρείας.
  • Τα χαρακτηριστικά αστέρια της Celestyal.
  • Μια μοναδική σχεδίαση φουγάρου που συνοδεύει κάθε κρουαζιερόπλοιο, αναδεικνύοντας τις όμορφες γραμμές τους.

Το δεύτερο πλοίο της εταιρείας, Celestyal Journey, θα αποκτήσει την ανανεωμένη εμφάνιση του στις αρχές του 2025, όταν θα υποβληθεί σε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στον
Αραβικό Κόλπο, καθώς πρόκειται να πραγματοποιεί κρουαζιέρες καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, με χειμερινή περίοδο απόπλου από την Ντόχα του Κατάρ από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον
Μάρτιο του 2025.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε: “Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε 1.100 επιβάτες στο νεότερο πλοίο μας, το Celestyal Discovery, αυτό το Σαββατοκύριακο. Καταφέραμε επιτυχώς να ανανεώσουμε τον στόλο μας σε λιγότερο από έναν χρόνο, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην εμπειρία των επιβατών μας. Η Celestyal μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας διακοπές σε συναρπαστικούς προορισμούς και εμπειρίες που θα παραμείνουν αξέχαστες τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά. Είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδος για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε ως παγκόσμιο brand, και ανυπομονούμε για ακόμη περισσότερες εξελίξεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους”.

Ο Lee Haslett, γενικός εμπορικός διευθυντής της Celestyal, ανέφερε: “Έχοντας ήδη ανακοινώσει 12 νέους προορισμούς, έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο και μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία για τους επιβάτες μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τόσο τη σεζόν μας για το 2024 όσο και τη νέα μας καθολική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του έτους. Τον προηγούμενο έτος αφιερώσαμε χρόνο για να ακούσουμε τους επιβάτες και τους συνεργάτες μας με σκοπό να κατανοήσουμε τι κάνει τη Celestyal τόσο ξεχωριστή. Εξελίξαμε την εταιρική μας ταυτότητα ώστε να αποτυπώνει ακριβώς αυτό και ο νέος μας στόλος με τη νέα του σήμανση, αποτελεί την πιο ξεκάθαρη προέκταση του brand μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024