Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTo Grand Elis Hotel Spa Resort ανοίγει την 1η Μαΐου για τη φετινή σεζόν
Ξενοδοχεία

To Grand Elis Hotel Spa Resort ανοίγει την 1η Μαΐου για τη φετινή σεζόν

Grand Elis Hotel Spa Resort

Το Grand Elis Hotel Spa Resort, πολυτελές 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ανοίγει τις πύλες του στις 1η Μαΐου στα Σαβάλια της Πελοποννήσου, προσφέροντας μια εμπειρία διαμονής υψηλών προδιαγραφών κοντά στην Αρχαία Ολυμπία.

Το Grand Elis Hotel Spa Resort, ένα πρόσφατα κατασκευασμένο πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα σε μοναδική τοποθεσία στα Σαβάλια στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου, ανοίγει φέτος την 1η Μαΐου. Το ξενοδοχείο είναι κοντά στην Αρχαία Ολυμπία και με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος προσφέρει εκπληκτική θέα στο νησί της Ζακύνθου. Βρίσκεται κατά μήκος μιας ακτογραμμής που διακοσμείται με απαράμιλλες, ιδιωτικές παραλίες από χρυσαφένια άμμο. Δίπλα στο πολυτελές θέρετρο βρίσκεται ένα καταπράσινο 85.000 τετραγωνικών μέτρων πευκόδασος μοναδικής ομορφιάς, που οδηγεί στην καρδιά της διάσημης οινοποιητικής περιοχής της Ηλείας και στη μεγαλύτερη κοιλάδα της Πελοποννήσου.

Το Grand Elis προσφέρει διαμονή υψηλών προτύπων φιλοξενίας για ονειρεμένες διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας, παρέχοντας τη γαλήνη και την ηρεμία που αναζητά ο ταξιδιώτης. Ανήκει δε στην ολοένα και πιο δημοφιλή τάση των ξενοδοχείων “Αdults Only”.

“Mακριά από τη φασαρία της τουριστικής κίνησης, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν ησυχαστήριο, ένα καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας για τους επισκέπτες μας, προσφέροντάς τους μια ευχάριστη εμπειρία, πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας”, αναφέρει ο κ. Φώτης Παπαβασιλόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Grand Elis Hotel Spa ResortΜε 82 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, το Grand Elis Hotel Spa Resort εξασφαλίζει μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών. Λουσμένο με φυσικό φως, πανοραμική θέα στο Ιόνιο, καταπράσινους κήπους και πισίνα, υψηλής κλάσης αρχιτεκτονική και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργεί έναν ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Επιπλέον, η μοναδική τοποθεσία του τοποθετεί το ξενοδοχείο ως την κορυφαία επιλογή για ταξιδιώτες που αναζητούν μια «κρυψώνα» για να απολαύσουν τις πιο γαλήνιες διακοπές.

Το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και ουρανού, η εκπληκτική θέα στο νησί της Ζακύνθου σε συνδυασμό με τον καταπράσινο λόφο που βρίσκεται το ξενοδοχείο, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου προσφέρει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά και να περπατήσουν κατά μήκος της χρυσαφένιας ακτής. Για μια εξίσου αναζωογονητική εμπειρία, μπορούν να χαλαρώσουν σε άνετες ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα και να απολαύσουν δροσερά cocktails.

Στο Grand Elis Hotel Spa Resort, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν το σύγχρονο spa, το οποίο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία θεραπειών, συνεδρίων μασάζ και υπηρεσιών ομορφιάς για να ενισχύσουν την εμπειρία χαλάρωσης. Ακόμα, το γυμναστήριο του ξενοδοχείου κινητοποιεί τους επισκέπτες να διατηρούν τη φόρμα τους ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Μετά την εμπειρία στο spa ή στο γυμναστήριο, μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους στο εστιατόριο (σύγχρονη Ελληνική – Μεσογειακή κουζίνα).

Είναι σημαντικό ότι στον ίδιο Όμιλο εταιριών ανήκουν σημαντικές μονάδες που προσφέρουν Υπηρεσίες Υγείας: Σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο, βρίσκονται οι γνωστές μονάδες Τεχνητού Νεφρού «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» (στην Πάτρα και στην Αμαλιάδα), για τους επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό που χρειάζονται την υπηρεσία έτσι ώστε να νιώθουν ασφαλείς στις διακοπές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024