Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΔιημερίδα για βιώσιμη ανάπτυξη στην Πάρο: Συνεργασία για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο
Ημερίδες

Διημερίδα για βιώσιμη ανάπτυξη στην Πάρο: Συνεργασία για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο

Paros

Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου συνεργάζεται με σημαντικούς τοπικούς φορείς για την διοργάνωση Διημερίδας με θέμα τις στρατηγικές μετάβασης σε βιώσιμη ανάπτυξη για την Πάρο και τις Κυκλάδες.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου ανακοινώνει τη συνδιοργάνωση μιας σημαντικής εκδήλωσης μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχίλοχο, την ΔΕΥΑΠ, την Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων και τους Φίλους Πάρου-Αντιπάρου, της Διημερίδας για τις Στρατηγικές μετάβασης σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο για την Πάρο και τις Κυκλάδες, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΕΠΑΛ Πάρου στην περιοχή της Παροικιάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, σε στενή συνεργασία με τους προαναφερθέντες φορείς, με σκοπό τη διερεύνηση και επεξεργασία προτάσεων για τις στρατηγικές που πρέπει να υιοθετήσουν όχι μόνο η Πάρος, αλλά και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν την υλοποίηση μιας πιο μεθοδευμένης αναπτυξιακής πορείας, με γνώμονα τον σεβασμό στα στοιχεία της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας των νησιών. Θα αναλυθούν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν στην πορεία προς μια βιώσιμη ανάπτυξη και θα προταθούν στρατηγικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν για την επίτευξή της.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου αποτελείται από όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου. Με πνεύμα συνεργασίας, η Ένωση έχει ως σκοπό την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης και τη δημιουργία μιας κοινής στρατηγικής με στόχο τη βελτίωση των υποδομών  προωθώντας ταυτόχρονα την ποιότητα της φιλοξενίας και την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά Πάρου και Αντιπάρου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024