Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο βιβλίο για την διοίκηση των ξενοδοχείων

Νέο βιβλίο για την διοίκηση των ξενοδοχείων

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του κ. Ευγένιου Φραγκιαδάκη, με τίτλο “Εισαγωγή στο Μάνατζμεντ των Ξενοδοχείων”. Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος υπάρχει η ιστορία και οι […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του κ. Ευγένιου Φραγκιαδάκη, με τίτλο "Εισαγωγή στο Μάνατζμεντ των Ξενοδοχείων".
Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος υπάρχει η ιστορία και οι κύριες θεωρίες του management, όπως η θεωρία του Taylor, του Fayol, και του Max Weber, και μια σύγκριση τους. Επίσης, αναλύεται η επιχείρηση και το περιβάλλον της, και οι κλασσικές και νεοκλασικές θεωρίες μαζί με προβλήματα και κριτική.
Στο δεύτερο μέρος αναλύεται η ξενοδοχειακή επιχείρηση, το ξενοδοχείο του κλασσικού ή μικρού τύπου, και τα τμήματα του.
Στο τρίτο μέρος αναλύεται το management των ξενοδοχείων, σχεδιασμός του, η οργάνωση, η στελέχωση, η διεύθυνση και ηγεσία, και ο έλεγχος και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν συμπεράσματα, πίνακες και επίλογος.
Ο συγγραφέας έχει διατελέσει καθηγητής της Α.Σ.Τ.Ε. Ρόδου και του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Ηρακλείου, διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, και σήμερα σύμβουλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθώς και μέτοχος και διευθυντής στο ξενοδοχείο Pearl Beach.
Τη διακίνηση του βιβλίου έχει αναλάβει ο εκδοτικός οίκος Interbooks.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024