Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία Swissport με TUI Fly

Συνεργασία Swissport με TUI Fly

Συνεργασία με την TUI Fly για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στους επιβάτες της διεθνώς αναγνωρισμένης γερμανικής αεροπορικής εταιρίας, που προσεγγίζουν τα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης,Ηρακλείου, Κέρκυρας και Ρόδου, ανακοίνωσε η […]

Συνεργασία με την TUI Fly για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στους επιβάτες της διεθνώς αναγνωρισμένης γερμανικής αεροπορικής εταιρίας, που προσεγγίζουν τα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης,<...>Ηρακλείου, Κέρκυρας και Ρόδου, ανακοίνωσε η Swissport Hellas Sud SA.

Ο όμιλος TUI, ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στον κόσμο, που κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο ανακοίνωσε αύξηση κρατήσεων κατά 10% προς την Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει εφέτος με την TUI Fly περισσότερες από 4.000 πτήσεις προς την χώρα μας, με αφετηρία την Γερμανία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών, μια νέα υπηρεσία υπογραμμίζει την παρεχόμενη ποιότητα των υπηρεσιών. Η TUI Fly και η Swissport παρουσιάζουν την υπηρεσία hotel check-in. H εν λόγω υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της TUI Fly να πραγματοποιούν check-in στο ξενοδοχείο τους. Με την παράδοση των αποσκευών τους οι επιβάτες με τη νέα υπηρεσία παραλαμβάνουν την κάρτα επιβίβασης τους, χωρίς να απαιτείται η παρουσία τους στο αεροδρόμιο νωρίτερα από την πτήση. Η καινοτομική αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται αποκλειστικά στους επιβάτες της TUI Fly, χάριν της Swissport και των συνεργατών της.

Με αφορμή την πρόσφατη έναρξη της συνεργασίας ο κ. Jochen Bundgen – Director Ground Operations της TUI Fly, δήλωσε «στρατηγική μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον επιβάτη. Η συνεργασία μας με μία διεθνώς αναγνωρισμένη και καταξιωμένη εταιρία, όπως η Swissport μας δίνει τη δυνατότητα να μένουμε συνεπείς και πιστοί στο όραμα μας».

Με δεδομένη την αναμενόμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης και του αριθμού των πτήσεων κατά το τρέχον έτος, η Swissport αναμένει να εξυπηρετήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2007, περισσότερες από 55.000 κινήσεις αεροσκαφών που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 5 εκατ. επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024