Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασίες Olympic Handling με Air China και Strategic Airlines
Αερομεταφορές

Συνεργασίες Olympic Handling με Air China και Strategic Airlines

Με επιτυχία ξεκίνησε η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Πεκίνου της Air China, την οποία εξυπηρετεί η Olympic Handling, μέσω Μονάχου. Η Air China πραγματοποιεί στη φάση αυτή, δύο τακτικές πτήσεις την εβδομάδα […]

Με επιτυχία ξεκίνησε η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Πεκίνου της Air China, την οποία εξυπηρετεί η Olympic Handling, μέσω Μονάχου. Η Air China πραγματοποιεί<...> στη φάση αυτή, δύο τακτικές πτήσεις την εβδομάδα και πιθανότατα θα αυξήσει τις πτήσεις από την Αθήνα.

Επίσης, η Strategic Airlines, η νεότερη διεθνής αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, την οποία εξυπηρετεί η Olympic Handling, ξεκίνησε σειρά πτήσεων charter από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα. Στο δίκτυο της Strategic Airlines περιλαμβάνονται αρκετοί ελληνικοί προορισμοί όπως: Ηράκλειο, Ρόδος, Θεσσαλονίκη, Σκιάθος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και Κως. H Olympic Handling καλωσορίζει στην Ελλάδα την Strategic Airlines και προσδοκά μια προσοδοφόρα και μακρόχρονη συνεργασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024