Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air China ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Ρώμης-Πεκίνου
Αεροπορικές συνδέσεις

Η Air China ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Ρώμης-Πεκίνου

Ανοίγει η Κίνα στις διεθνείς πτήσεις και ξεκινά δρομολόγιο μεταξή Ρώμης και Πεκίνου η Air China.

Μετά από μια παύση τριών ετών λόγω της πανδημίας του COVID-19, η Air China ξεκίνησε εκ νέου τις απευθείας επιβατικές πτήσεις μεταξύ Ρώμης και Πεκίνου. Η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις μετ’ επιστροφής κάθε εβδομάδα, ανέφερε η ανακοίνωση της.

Το δρομολόγιο εκτελείται με αεροσκάφος Airbus A350-900, μεταξύ του αεροδρομίου Fiumicino της Ρώμης και του διεθνούς αεροδρομίου Beijing Capital κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, σύμφωνα με το silkroadgreek.gr

Οι επιβάτες που πραγματοποίησαν την πρώτη πτήση τη Δευτέρα δήλωσαν στο Xinhua ότι το δρομολόγιο έχει ανοίξει τις επιλογές πτήσης μεταξύ Κίνας και Ιταλίας.

Ο Yang Yongqiang, Γενικός Διευθυντής του Γραφείου της Air China στη Ρώμη, δήλωσε ότι η επανέναρξη αυτού του δρομολογίου θα αποτελέσει ορόσημο για την προώθηση ατομικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο χωρών. Η Air China εκτελεί επίσης άλλες απευθείας πτήσεις μετ’ επιστροφής από τη Ρώμη στο Wenzhou και από το Μιλάνο προς το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Wenzhou.

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ιταλικό Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (ISTAT) δείχνουν ότι η Ιταλία δέχτηκε περίπου 5,36 εκατομμύρια Κινέζους τουρίστες το 2019, καθιστώντας την μια από τις ευρωπαϊκές χώρες με τις περισσότερες επισκέψεις από Κινέζους τουρίστες εκείνη τη χρονιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024