Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔυσκολίες στις πτήσεις στο νέο αεροδρόμιο και έλλειψη αντιψυκτικού υγρού

Δυσκολίες στις πτήσεις στο νέο αεροδρόμιο και έλλειψη αντιψυκτικού υγρού

Η κακοκαιρία δημιούργησε δυσκολία σε πολλές πτήσεις στο νέο αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ με αποτέλεσμα αρκετοί επιβάτες να ταλαιπωρηθούν γεγονός που θα μπορούσε εν μέρει να έχει αποφευχθεί αν υπήρχε το […]

Η κακοκαιρία δημιούργησε δυσκολία σε πολλές πτήσεις στο νέο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος<.>' με αποτέλεσμα αρκετοί επιβάτες<...> να ταλαιπωρηθούν γεγονός που θα μπορούσε εν μέρει να έχει αποφευχθεί αν υπήρχε το κατάλληλο αντιψυκτικό υγρό.

Ως γνωστό οι τρεις εταιρίες που έχουν αναλάβει τις επίγειες εξυπηρετήσεις του αεροδρομίου είναι υποχρεωμένες να διαθέτουν όλα εκείνα τα μέσα που θα εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των πτήσεων. Δυστυχώς όμως ενώ υπήρχαν τα κατάλληλα μηχανήματα εκτόξευσης του αντιψυκτικού υγρού δεν υπήρχε αντιψυκτικό υγρό! Το αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν πολλές πτήσεις που θα μπορούσαν να είχαν πραγματοποιηθεί κανονικά και να ταλαιπωρηθούν πολλοί επιβάτες. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις αντί για το κατάλληλο αντιψυκτικό υγρό χρησιμοποιήθηκε ζεστό νερό, του οποίου τα αποτελέσματα είναι στιγμιαία και δεν καθιστούν την πτήση του αεροπλάνου ασφαλή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024