Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚλειστό τμήμα του τουρκικού εναέριου χώρου από την ηφαιστειακή τέφρα
Το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης δεν επηρεάζεται

Κλειστό τμήμα του τουρκικού εναέριου χώρου από την ηφαιστειακή τέφρα

Αξιωματούχοι της πολιτικής αεροπορίας της Τουρκίας ανακοίνωσαν χθες ότι έκλεισε προσωρινά ένα τμήμα του εναέριου χώρου της χώρας εξαιτίας του νέφους από την ηφαιστειακή τέφρα από την Ισλανδία. Σύμφωνα με […]

Αξιωματούχοι της πολιτικής αεροπορίας της Τουρκίας ανακοίνωσαν χθες ότι έκλεισε προσωρινά ένα τμήμα του εναέριου χώρου της χώρας εξαιτίας<...> του νέφους από την ηφαιστειακή τέφρα από την Ισλανδία. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους τμήματα του εναέριου χώρου στη βορειοδυτική Τουρκία θα κλείσουν για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης δεν επηρεάζεται παρότι πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών προς το Μαρόκο ακυρώθηκαν εξαιτίας του νέφους της ηφαιστειακής τέφρας. Νωρίτερα, η Eurocontrol σε ανακοίνωσή της από τις Βρυξέλλες ανέφερε ότι το νέφος που καλύπτει τις τελευταίες ώρες την νότια και κεντρική Ισπανία και Πορτογαλία,μπορεί να κατευθυνθεί αργότερα σήμερα προς την ΝΑ Γαλλία, αλλά θα είναι σε τέτοιο ύψος που δεν θα επηρεάζονται τα αεροδρόμια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024