Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέες λεωφορειακές γραμμές εξπρές για το ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

Νέες λεωφορειακές γραμμές εξπρές για το ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

Το νέο διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα με την έναρξη της λειτουργίας του θα συνδεθεί με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά μέσω τριών νέων λεωφορειακών γραμμών εξπρές. […]

Το νέο διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στα Σπάτα<.> με την έναρξη της λειτουργίας του θα συνδεθεί με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά μέσω τριών νέων λεωφορειακών γραμμών εξπρές<...>. Οι δύο θα λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως και η τρίτη τις ώρες λειτουργίας του μετρό.

Οι τρεις καινούργιες λεωφορειακές γραμμές εξπρές του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) είναι: Γραμμή Ε94: Σταθμός μετρό Εθνική Αμυνα – αεροδρόμιο Σπάτων
Γραμμή Ε95: Σύνταγμα – αεροδρόμιο Σπάτων
Γραμμή Ε96: Πειραιάς – Γλυφάδα – αεροδρόμιο Σπάτων
Σε πρώτη φάση και στις τρεις γραμμές θα δρομολογηθούν 20 καινούργια, σύγχρονα λεωφορεία, τα οποία παραλήφθηκαν τη Δευτέρα παρουσία του υπουργού Μεταφορών Χρίστου Βερελή.

Τα λεωφορεία θα διαθέτουν 31 θέσεις το καθένα, σύστημα κλιματισμού και ειδικό χώρο για τις αποσκευές των επιβατών. Τα λεωφορεία εξπρές όταν κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο θα απαγορεύεται να αποβιβάζουν επιβάτες σε ενδιάμεσες στάσεις. Το εισιτήριο για το νέο αεροδρόμιο θα κοστίζει 1.000 δρχ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024