Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροχωρά κανονικά το έργο επέκτασης του αεροδρομίου Μακεδονία

Προχωρά κανονικά το έργο επέκτασης του αεροδρομίου Μακεδονία

Το έργο επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης, προχωρά έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κανονικά, καθώς το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου απέρριψε προχτές την αίτηση […]

Το έργο επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης, προχωρά έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας<...> κανονικά, καθώς το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου απέρριψε προχτές την αίτηση του Δήμου Θερμαϊκού και κατοίκων του, με την οποία ζητούσαν την αναστολή του έργου.

Πιο συγκεκριμένα, το ΣτΕ έκρινε ότι σοβαροί λόγοι δημοσίου συμφέροντος συνηγορούν υπέρ της απόρριψης των προσφυγών, δεδομένου ότι η επέκταση θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της βόρειας Ελλάδας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως με απόφαση του πρόεδρου του ΣτΕ, κ. Γ. Παναγιωτόπουλου, η κύρια προσφυγή του Δήμου Θερμαϊκού εισήχθη προς συζήτηση στην Ολομέλεια του ΣτΕ στις 3 Φεβρουαρίου του 2006.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024