Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣημαντική διάκριση για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Σημαντική διάκριση για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” είναι το πρώτο αεροδρόμιο στην Ευρώπη που βραβεύεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Ποιότητας (E.F.Q.M) για τη “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία”. Το E.F.Q.M, οργανισμός […]

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος<.>" είναι το πρώτο αεροδρόμιο στην Ευρώπη που βραβεύεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό<...> Διοίκησης Ποιότητας (E.F.Q.M) για τη "Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία". Το E.F.Q.M, οργανισμός θεσμοθετημένος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχει στόχο την προώθηση της Διοίκησης Ποιότητας στις Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις.

Με αυτή την τιμητική διάκριση η Διεύθυνση Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, πιστοποιείται για τη δέσμευση της εταιρίας στην επιχειρηματική τελειότητα και στην ανάπτυξη-εφαρμογή μεθόδων ποιοτικής διοίκησης με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των εμπορικών πελατών καθώς και των επιβατών του αεροδρομίου.

Το επιχειρηματικό αριστείο απονεμήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2002, από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. I. Καλογήρου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Εθνικό Εταίρο του E.F.Q.M.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024