Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣτα χέρια της αστυνομίας ο φαρσέρ του αεροδρομίου `Μακεδονία`

Στα χέρια της αστυνομίας ο φαρσέρ του αεροδρομίου `Μακεδονία`

Στα χέρια των ανδρών της διεύθυνσης αστυνόμευσης του κρατικού αερολιμένα Θεσσαλονίκης `Μακεδονία` βρέθηκε πρόσφατα ο φαρσέρ,που είχε αναστατώσει τον Ιούλιο το αεροδρόμιο με απειλητικό τηλεφώνημα, που έκανε λόγο για ύπαρξη […]

Στα χέρια των ανδρών της διεύθυνσης αστυνόμευσης του κρατικού αερολιμένα Θεσσαλονίκης `Μακεδονία` βρέθηκε πρόσφατα ο φαρσέρ,<...>που είχε αναστατώσει τον Ιούλιο το αεροδρόμιο με απειλητικό τηλεφώνημα, που έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας.

Συγκεκριμένα, στις 26 Ιουλίου του 2005, άγνωστο άτομο είχε τηλεφωνήσει με απόκρυψη αριθμού, σε υπάλληλο ιδιωτικής εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, που έχει αναλάβει τον έλεγχο αποσκευών του αεροδρομίου `Μακεδονία` και ζήτησε να εκκενωθεί το αεροδρόμιο, υπό την απειλή βόμβας.

Διαπιστώθηκε ωστόσο έπειτα από έρευνα ότι επρόκειτο για φάρσα που είχε ως αποτέλεσμα τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του αεροδρομίου και των εγκαταστάσεων. Όπως προέκυψε, ο δράστης, που ομολόγησε την πράξη του, κατά το παρελθόν είχε εργασθεί στην ιδιωτική εταιρία που είχε αναλάβει τον έλεγχο αποσκευών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024