Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο παιδικό βιβλίο `ταξιδεύει` μέσα από τους χώρους του ΔΑΑ

Το παιδικό βιβλίο `ταξιδεύει` μέσα από τους χώρους του ΔΑΑ

Ένα διαφορετικό ταξίδι περιμένει τα παιδιά αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου, στο αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`,καθώς ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, φιλοξενεί την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου […]

Ένα διαφορετικό ταξίδι περιμένει τα παιδιά αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου, στο αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`,<...>καθώς ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, φιλοξενεί την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου `Ένα φιλάκι ταξιδεύει`, των συγγραφέων Α. Μαρκοπούλου – Κ. Κουφοπούλου.

Η παρουσίαση θα γίνει από τις συγγραφείς και το μουσικό Βασίλη Πανόπουλο το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου, στις 18:30, στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Κεντρικού Αεροσταθμού (Είσοδος 2).

Αγκαλιάζοντας ακόμη μία πολιτιστική δραστηριότητα με πολλή αγάπη για το παιδί, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αυτή τη φορά θα καλωσορίσει, μαζί με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, τους μικρούς φίλους του βιβλίου. Σε αρμονία με το βασικό συμβολισμό του βιβλίου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν ένα λογοτεχνικό `ταξίδι` στο αεροδρόμιο, ένα χώρο όπου καθημερινά συνδέονται άνθρωποι και πολιτισμοί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, είτε με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024