Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑνταποδοτικές προσφορές από το πρόγραμμα μιλίων Skywards

Ανταποδοτικές προσφορές από το πρόγραμμα μιλίων Skywards

Το βραβευμένο πρόγραμμα μιλίων Skywards των αερογραμμών Emirates Airline και SriLankan Airlines, ανακοίνωσε τις νέες δημοφιλείς «Παγκόσμιες Ανταποδοτικές Προσφορές» του, σε όλα τα μέλη του, που επιθυμούννα ανταλλάξουν τα μίλια […]

Το βραβευμένο πρόγραμμα μιλίων Skywards των αερογραμμών Emirates Airline και SriLankan Airlines, ανακοίνωσε τις νέες δημοφιλείς «Παγκόσμιες Ανταποδοτικές Προσφορές» του, σε όλα τα μέλη του, που επιθυμούν<...>να ανταλλάξουν τα μίλια τους με τα on-line εισιτήρια.

Τα μέλη του προγράμματος μιλίων Skywards θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν σε περισσότερους από 45 προορισμούς της Emirates, με 50% λιγότερα μίλια, για τις αναχωρήσεις μεταξύ της 11ης Σεπτεμβρίου και της 11ης Οκτωβρίου 2007. Για την αξιοποίηση της προσφοράς, τα μέλη θα πρέπει απλά να κάνουν κράτηση των ανταποδοτικών online εισιτηρίων, στο site της Emirates.

Με την αποταμίευση Μιλίων, τα μέλη μπορούν να απολαύσουν ένα πλήθος ταξιδιωτικών επιλογών, που περιλαμβάνουν short breaks, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ή ακόμα και δύο πτήσεις στην τιμή της μίας. Ανεξάρτητα από την τελική επιλογή, η μοναδική προσφορά επιτρέπει στους κατόχους της Emirates Skywards την ευκαιρία να απολαύσουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος.
«Το πρόγραμμα μιλίων Skywards παρέλαβε τρεις τιμητικές διακρίσεις στα πρόσφατα 19α Ετήσια Βραβεία Freddie, συμπεριλαμβανομένου του “Πρώτου Βραβείου” για τις Παγκόσμιες Ανταποδοτικές Προσφορές, στην περιοχή της Ασίας, το έτος 2006. Για να γιορτάσουμε την επιτυχία μας και την τεράστια ανταπόκριση των μελών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε εκ νέου αυτή την συναρπαστική προσφορά. Πέραν του ευρέος φάσματος των ταξιδιωτικών οφελών, που τα μέλη μας απολαμβάνουν, τέτοιες προσφορές αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για τη διατήρηση του Skywards, ως του πλέον ανταποδοτικού προγράμματος, για τον σημερινό ταξιδιώτη» δήλωσε ο κ. Brian LaBelle, Αντιπρόεδρος του προγράμματος Skywards.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024