Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑγορά προϊόντων Emirates χρησιμοποιώντας μίλια του προγράμματος Skywards
Αεροπορικές εταιρείες

Αγορά προϊόντων Emirates χρησιμοποιώντας μίλια του προγράμματος Skywards

Το επίσημο κατάστημα της Emirates διαθέτει πάνω από 500 προϊόντα για ταξίδια, εξορμήσεις, αθλητικά είδη, όπως επίσης αντικείμενα της καθημερινότητας, δώρα και προϊόντα μόδας.

Το επίσημο κατάστημα της Emirates αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών κάνοντας την αγορά προϊόντων Emirates ακόμη πιο ευέλικτη και ικανοποιητική. Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές μέσω διαδικτύου για προϊόντα Emirates χρησιμοποιώντας τα Μίλια του προγράμματος Skywards σαν χρήματα. Επιπλέον, τα μέλη μπορούν να κερδίζουν μίλια Skywards μέσα από τις αγορές τους, όπου κάθε 1 δολ. αντιστοιχεί σε 1 μίλι.

Η αναβάθμιση του προγράμματος Skywards προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της Emirates να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα πολυτελείας που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης, τώρα και στο σπίτι τους – προϊόντα όπως το Signature τσάι της Emirates και η ζεστή κουβέρτα που δίνεται στις διακεκριμένες θέσεις.

Το επίσημο κατάστημα της Emirates διαθέτει πάνω από 500 προϊόντα για ταξίδια, εξορμήσεις, αθλητικά είδη, όπως επίσης αντικείμενα της καθημερινότητας, δώρα και προϊόντα μόδας. Είτε οι πελάτες αναζητούν ένα μοναδικό δώρο με την επωνυμία της Emirates, είτε επιθυμούν να αγοράσουν βασικά είδη ταξιδιού για μελλοντικά ταξίδια, είτε θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με την αεροπορική εταιρεία συλλέγοντας μοντέλα των εμβληματικών αεροσκαφών της Emirates, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων στοχεύει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία για όλες τις ηλικίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024