Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔύο νέες συνεργασίες για την Swissport Hellas

Δύο νέες συνεργασίες για την Swissport Hellas

Η Swissport Hellas, ο φορέας επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιριών στην Ελλάδα, επεκτείνει το δίκτυο των πελατών της, συνάπτοντας συμφωνία συνεργασίας με δύο ακόμη αεροπορικές εταιρίες, τηνNorwegian Air Shuttle και την […]

Η Swissport Hellas, ο φορέας επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιριών στην Ελλάδα, επεκτείνει το δίκτυο των πελατών της, συνάπτοντας συμφωνία συνεργασίας με δύο ακόμη αεροπορικές εταιρίες, την<...>Norwegian Air Shuttle και την Ilyich-Avia.

Ειδικότερα, η συνεργασία με την Norwegian Air Shuttle, την ανερχόμενη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, με έδρα το Όσλο της Νορβηγίας και αναπτυσσόμενες βάσεις σε Βαρσοβία, Βερολίνο και Πράγα, αφορά στο σύνολο των αεροδρομίων όπου δραστηριοποιείται η Swissport Hellas. Η Norwegian έχει έντονη παρουσία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Βαρσοβίας-Αθήνας και σειρά πτήσεων τσάρτερ προς άλλους ελληνικούς προορισμούς όπως π.χ. το Ηράκλειο και η Ρόδος.

Επίσης, η συνεργασία με την Ilyich-Avia, μία νέα ουκρανική αεροπορική εταιρία με βάση το Ντόνετσκ, αφορά στην εξυπηρέτηση των πτήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δύο νέους προορισμούς της Ilyich-Avia από την Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιωάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas «Οι τελευταίες εξελίξεις καταδεικνύουν την επιτυχία της πελατοκεντρικής μας πολιτικής και της προσήλωσής μας στην ποιότητα, στοιχεία που γεννούν εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας. Με την προσθήκη των δύο νέων συνεργασιών, με τις Norwegian και Ilyich-Avia στο πελατολόγιο της Swissport Hellas, οι αεροπορικές εταιρίες-πελάτες της Swissport που πραγματοποιούν τακτικές πτήσεις στην Ελλάδα έφτασαν τις τριάντα (30) και συνολικά οι αεροπορικές εταιρίες που εξυπηρετεί η Swissport στον Ελλαδικό χώρο έχουν ξεπεράσει τις ογδόντα (80)».

`Αλλωστε, ενδεικτικό παράδειγμα της αποτελεσματικής παροχής ποιοτικών υπηρεσιών της Swissport Hellas, αποτελεί και ο αριθμός ρεκόρ των 104 πτήσεων που εξυπηρέτησε η εταιρία σε μία μόνο ημέρα – την 24η Μαΐου -, αμέσως μετά την τελικό του Champions League, στο Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με δεδομένη την αύξηση της επιβατικής κίνησης και του αριθμού των πτήσεων κατά το πρώτο οκτάμηνο του τρέχοντος έτους, η Swissport Hellas αναμένει να εξυπηρετήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2007, περισσότερες από 55.000 κινήσεις αεροσκαφών, αλλά και 5 εκατ. επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024