Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔύο νέες ταινίες στα αστικά λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο `Ελ. Βενιζέλος`

Δύο νέες ταινίες στα αστικά λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο `Ελ. Βενιζέλος`

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χρίστος Βερελής και η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Α. αποφάσισαν τη δημιουργία δύο νέων ταινιών, οι οποίες θα προβάλλονται στα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια προς […]

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χρίστος Βερελής και η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Α. αποφάσισαν τη δημιουργία<...> δύο νέων ταινιών, οι οποίες θα προβάλλονται στα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οι ταινίες αυτές θα προβάλλονται σε 20 λεωφορεία των γραμμών:

  • Ε94 Σταθμός Εθνικής Aμυνας – Αερολιμένας Αθηνών Express
  • Ε96 Πειραιάς – Αερολιμένας Αθηνών Express

Οι δύο αυτές ταινίες `ξεναγούν` τον επισκέπτη της πόλης στις γειτονιές της, παλαιές και σύγχρονες, στα αρχαία μνημεία, αλλά και στα υπερσύγχρονα έργα που οδηγούν στο μέγα αθλητικό γεγονός της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Και οι δύο ταινίες είναι εμπλουτισμένες με σχετικά κείμενα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Η πρώτη ταινία, που θα προβάλλεται στην κατεύθυνση από το Αεροδρόμιο προς την Αθήνα και προς τον Πειραιά (`Welcome`), περιλαμβάνει σημαντικά σημεία της πόλης, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος, καθώς και σημεία στα οποία κατασκευάζονται τα Ολυμπιακά έργα, ενώ υποδεικνύει τους τρόπους μετακίνησης στην πόλη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Επίσης, περιλαμβάνει ένα σύντομο προφίλ των συγκοινωνιακών εταιριών.

Η δεύτερη ταινία, που θα προβάλλεται στην κατεύθυνση από Αθήνα και από Πειραιά προς Αεροδρόμιο (`Goodbye`), αποχαιρετά τον επισκέπτη που φεύγει από την πόλη και τον προτρέπει να την επισκεφθεί ξανά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024