Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπεκτείνεται η Olympic Catering και σε άλλους κλάδους

Επεκτείνεται η Olympic Catering και σε άλλους κλάδους

Η Olympic Catering φαίνεται να επεκτείνεται αφού εκτός από την διεκδίκηση των χώρων μαζικής εστίασης στο νέο Aεροδρόμιο των Σπάτων, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την ανάληψη και του καθαρισμού των […]

Η Olympic Catering<.> φαίνεται να επεκτείνεται αφού εκτός από την διεκδίκηση<...> των χώρων μαζικής εστίασης στο νέο Aεροδρόμιο των Σπάτων, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την ανάληψη και του καθαρισμού των κτιρίων του Διεθνούς Aερολιμένα. Η εταιρία κατέθεσε κοινή προσφορά με την I.S.S. Hellas.
Στόχος της διοίκησης της εταιρίας είναι η ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της και σε άλλους χώρους. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, στα τέλη του περασμένου χρόνου η εταιρία διεύρυνε τους στόχους της ώστε να δίνεται πλέον η δυνατότητα να κάνει κοινοπραξίες με άλλες εταιρίες και να ιδρύει θυγατρικές εταιρίες.
Επίσης, από την 1η Μαΐου η εταιρία θα αναλάβει την τροφοδοσία της αεροπορικής εταιρίας Lufthansa, ενώ στόχος είναι και η διεκδίκηση και ανάληψη της τροφοδοσίας και άλλων αεροπορικών εταιριών, προκειμένου να αυξήσει το μερίδιο αγοράς που ελέγχει στον συγκεκριμένο χώρο. Σημειώνεται ότι εκτός από την τροφοδοσία των αεροσκαφών της Oλυμπιακής Aεροπορίας, εδώ και ένα χρόνο η εταιρία έχει ανέλαβε την ανάληψη της τροφοδοσίας των αεροπορικών εταιριών Swissair, Cross Air, και Cronus.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024