Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΈργα 14 εκατ. δολ. από Delta Airlines

Έργα 14 εκατ. δολ. από Delta Airlines

Το δεύτερο στάδιο κατασκευών ξεκίνησε η αεροπορική εταιρία Delta στην αίθουσα αναμονής του Διεθνούς Αεροδρομίου Hartsfield-Jackson της Ατλάντα. Το δεύτερο στάδιο, που περιλαμβάνει βελτιώσεις συνολικού κόστους 14 εκατομμυρίων δολ. και […]

Το δεύτερο στάδιο κατασκευών ξεκίνησε η αεροπορική εταιρία Delta στην αίθουσα αναμονής του Διεθνούς Αεροδρομίου<...> Hartsfield-Jackson της Ατλάντα. Το δεύτερο στάδιο, που περιλαμβάνει βελτιώσεις συνολικού κόστους 14 εκατομμυρίων δολ. και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2007, θα προσφέρει στους πελάτες περισσότερο ελεύθερο χώρο και επιλογές check- in, επιτρέποντας στην Delta τη συνέχιση της ανάπτυξης του μεγαλύτερου κόμβου της. Η νέα, πρωτοποριακού σχεδιασμού αίθουσα αναμονής και η τεχνολογία με επίκεντρο τον πελάτη, αντιπροσωπεύουν την διαρκή δέσμευση της αεροπορικής εταιρίας όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών και θα περιλαμβάνει:

  1. Ένα πρωτοποριακό περιβάλλον, που θα χαρακτηρίζεται από ανοικτούς χώρους έκτασης 12.500 τετραγωνικών ποδιών, για τη διευκόλυνση του check-in, τη βελτίωση της ροής των επιβατών και την ευκολότερη πρόσβαση στους υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών, τα κιόσκια και τα σημεία ελέγχου ασφάλειας.
  2. Nέα αρχιτεκτονική στα counters που θα παρέχει εξειδικευμένες αλλά και παραδοσιακές θέσεις check- in.
  3. “Χώρους Παράδοσης Αποσκευών” για ταχύτερο πέρασμα των χρηστών της delta.com από την αίθουσα υποδοχής.
  4. Δυναμική σήμανση σε όλη την αίθουσα υποδοχής, για άμεση πληροφόρηση με μια ματιά, σε τέσσερις γλώσσες, που θα αυξηθούν σε επτά το 2007.
  5. Ακουστικά μηνύματα σε τέσσερις γλώσσες για την καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες, σε απόλυτη συνεργασία με τις πληροφορίες στους πίνακες ανακοινώσεων.
  6. Είκοσι- έξι επιπλέον κιόσκια με δυνατότητες check- in στις διεθνείς πτήσεις για ευρύτερη χρήση από τους πελάτες.

«Η νέα μας αίθουσα αναμονής θα είναι ένα κτίριο υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, που όχι μόνο θα είναι ελκυστικό στους πελάτες, αλλά θα τους βοηθά να φτάνουν στην πτήση τους εύκολα, προσθέτοντας 50 τοις εκατό περισσότερο χώρο στη ήδη υπάρχουσα αίθουσα αναμονής», δήλωσε ο Rich Cordell, αντιπρόεδρος του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών του Αεροδρομίου. «Πέρα από το γεγονός ότι θα προσφέρουμε στους πελάτες μας το επίπεδο των υπηρεσιών που περιμένουν όταν ταξιδεύουν μέσω του μεγαλύτερου κόμβου μας, ο σχεδιασμός της νέας αίθουσας υποδοχής αξιοποιεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τον διαθέσιμο χώρο για την έκδοση εισιτηρίων και το check-in, γεγονός που θα επιτρέψει στην Delta να συνεχίσει την επέκταση των υπηρεσιών της από το αεροδρόμιο της χώρας μας.»

Το Πρώτο Στάδιο της επένδυσης στον χώρο αναμονής της Delta, που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, προσέφερε τους πελάτες της αεροπορικής εταιρίας 80 κιόσκια self – service, συμπεριλαμβανομένων 24 με δυνατότητες για check- in σε διεθνείς πτήσεις, ένα νέο Crown Room Club στο σημείο συγκέντρωσης C, το 7ο Crown Room Club της Delta στην Ατλάντα, αλλά και 14 νέα χαμηλότερου επιπέδου, σημεία check-in πλήρους εξυπηρέτησης, που παρέχουν εύκολη πρόσβαση για την αποβίβαση των πελατών.

Αλλά και οι έξοδοι στην Ατλάντα μεταμορφώνονται, με την προσθήκη περισσότερων χώρων ανάπαυσης, πρωτοποριακών στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας, όπου οι πελάτες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους εργαζόμενοι ή παρακολουθώντας κάποια ταινία στο PDA ή τον φορητό υπολογιστή τους ενώ αυτός επαναφορτίζεται σε ένα από τα πολλά σημεία που έχουν δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Η μεταμόρφωση της Εξόδου περιλαμβάνει επίσης αποσπώμενα καθίσματα στη θέση των καθισμάτων σε διάταξη και εμπλουτίζεται με επένδυση από πλακάκια στα δάπεδα και τις επιφάνειες των τοίχων, όπως και με νέα μοκέτα στις πύλες εισόδου των Σημείων Συγκέντρωσης A, B, και T.

Η Delta Air Lines, μαζί με τις Delta και Delta Connection, προσφέρει στους πελάτες της πτήσεις προς 292 προορισμούς σε 46 χώρες, τους περισσότερους προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη παγκόσμια αεροπορική εταιρία. Mε περισσότερες από 50 νέες διεθνείς διαδρομές να έχουν προστεθεί την περασμένη χρονιά, η Delta Air Lines είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνείς αερομεταφορείς της Aμερικής και ηγετικός αερομεταφορέας ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, την Iνδία και το Iσραήλ, με πτήσεις σε 29 υπερατλαντικούς προορισμούς. Προς τη Λατινική Aμερική και την Kαραϊβική, η Delta προσφέρει σχεδόν 400 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 48 προορισμούς. Οι εμπορικές συμμαχίες της Delta επιτρέπουν επίσης στους επιβάτες της να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν SkyMiles σε περισσότερες από 14.000 πτήσεις που προσφέρονται από τη SkyTeam και άλλες συνεργαζόμενες εταιρίες. Η Delta είναι ιδρυτικό μέλος της SkyTeam, μιας παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιριών, που προσφέρει στους πελάτες της εκτεταμένους παγκόσμιους προορισμούς, πτήσεις και υπηρεσίες. Μαζί με τις αεροπορικές εταιρίες της συμμαχίας SkyTeam, η Delta προσφέρει πτήσεις σε 461 παγκόσμιους προορισμούς, σε 96 χώρες. Οι επιβάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν το check in για την πτήση τους, να εκτυπώσουν την κάρτα επιβίβασης και να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση delta.com. Ένα τμήμα της διαδρομής σε ορισμένους προορισμούς ενδέχεται να πραγματοποιείται με τις συνεργαζόμενες της Delta αεροπορικές εταιρίες Atlantic Southeast Airlines, Chautauqua, Comair, Freedom Airlines, Shuttle America και SkyWest.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024