Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέες συνεργασίες της Swissport Hellas με βρετανικές αεροπορικές εταιρίες

Νέες συνεργασίες της Swissport Hellas με βρετανικές αεροπορικές εταιρίες

Συνεχή διεύρυνση σημειώνεται στο πελατολόγιο της Swissport Hellas, με τις βρετανικές αεροπορικές εταιρίες Monarch Airlines και Jet2.com να υπογράφουν νέες μακροχρόνιες συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών επίγειαςεξυπηρέτησης από την Swissport […]

Συνεχή διεύρυνση σημειώνεται στο πελατολόγιο της Swissport Hellas, με τις βρετανικές αεροπορικές εταιρίες Monarch Airlines και Jet2.com να υπογράφουν νέες μακροχρόνιες συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών επίγειας<...>εξυπηρέτησης από την Swissport Hellas.

H συνεργασία με την Monarch Airlines, αφορά σε περισσότερες από 25 εβδομαδιαίες πτήσεις που θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, με κύριους προορισμούς τα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Ρόδου και της Κέρκυρας. Η γνωστή βρετανική αεροπορική εταιρία, της οποίας ο στόλος περιλαμβάνει μοντέρνα αεροσκάφη Airbus τύπου Α320, Α321, Α330, αλλά και αεροσκάφη Boeing τύπου Β757 και Β767, θα πραγματοποιεί πτήσεις στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου αρχικά τέσσερις ημέρες της εβδομάδος (Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), ενώ από τον Ιούλιο προβλέπεται η προσθήκη και νέων δρομολογίων κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Η Ρόδος θα εξυπηρετείται με πτήσεις που θα χρησιμοποιούν και το νέο αεροσταθμό του αερολιμένα «Διαγόρας» κάθε Τετάρτη και Κυριακή, ενώ για το αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» στη Κέρκυρα αναμένεται σειρά πτήσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Η βρετανική εταιρία Jet2.com, είναι μία νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία διαθέτει αεροσκάφη Boeing τύπου Β737 και Β757 και πραγματοποιεί πτήσεις για πρώτη φορά στη Ελλάδα, εμπιστευόμενη και αυτή με τη σειρά της για την εξυπηρέτηση των πτήσεων της, τη Swissport Hellas. Από τον Μάιο του 2008 τα αεροσκάφη της Jet2.com θα εκτελούν εβδομαδιαία δρομολόγια τόσο στο Ηράκλειο (κάθε Τρίτη), ενώ από τα μέσα Ιουνίου θα εξυπηρετούν και τα νησιά της Κέρκυρας και της Ρόδου με μία εβδομαδιαία πτήση.

Οι νέες συνεργασίες της Swissport Hellas, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της, εντάσσονται στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρίας και αποδεικνύουν τη συμβολή της στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας υψηλού επιπέδου, καινοτόμες υπηρεσίες στους επιβάτες των αεροπορικών εταιριών-πελατών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024