Τελευταία νέα
Εντυπωσιακό εγχείρημα στο αεροδρόμιο Liege στο Βέλγιο

Ρεκόρ Γκίνες από τη Swissport

Aλλη μία διάκριση για τη Swissport, τo μεγαλύτερο φορέα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών παγκοσμίως, κατακτώντας μία θέση ακόμα και στο Βιβλίο Ρεκόρ Guinness. Τον Οκτώβριο, η Swissport LGG, με […]

Aλλη μία διάκριση για τη Swissport, τo μεγαλύτερο φορέα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών<...> παγκοσμίως, κατακτώντας μία θέση ακόμα και στο Βιβλίο Ρεκόρ Guinness. Τον Οκτώβριο, η Swissport LGG, με δραστηριοποίηση στο Βέλγιο, σε συνεργασία με την εταιρεία TNT Airways, συμμετείχε επιτυχώς στη διαχείριση, διεκπεραίωση και φόρτωση 30 αυτοκινήτων SMART, σε αεροσκάφος τύπου B747-400F. Στη συνέχεια, οι δύο εταιρείες (Swissport και ΤΝΤ Airways) χρειάστηκαν μόλις 35 λεπτά, χρόνος ρεκόρ για τα μέχρι στιγμής δεδομένα, για να φορτώσουν και να εκφορτώσουν τα αυτοκίνητα.

Το εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα συνέβη στο αεροδρόμιο Liege στο Βέλγιο και ο πρωταρχικός σκοπός ήταν η κατάρριψη του αρχικού ρεκόρ. Την “πρόκληση” για την επίτευξη του στόχου υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά τα στελέχη της Swissport.

Η νέα διάκριση, επιβεβαιώνει τις επιτυχημένες επενδύσεις της εταιρείας τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό της, όσο και σε εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής, προφέροντας την καλύτερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο καινοτόμο εξυπηρέτηση των 650 πλέον αεροπορικών εταιρειών-πελατών της και του επιβατικού τους κοινού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024