Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαSiteSeer Travelcast από την Delta Airlines

SiteSeer Travelcast από την Delta Airlines

Η σειρά “SiteSeer Travelcast” αντλεί συμβουλές από τους έμπειρους ιπτάμενους συνοδούς και υπαλλήλους της Delta Airlines, προκειμένου να προσφέρει ταξιδιωτικές συμβουλές, διασκεδαστικά στοιχεία και κρυμμένα μυστικάγια δημοφιλείς προορισμούς ανά την […]

Η σειρά “SiteSeer Travelcast” αντλεί συμβουλές από τους έμπειρους ιπτάμενους συνοδούς και υπαλλήλους της Delta Airlines, προκειμένου να προσφέρει ταξιδιωτικές συμβουλές, διασκεδαστικά στοιχεία και κρυμμένα μυστικά<...>για δημοφιλείς προορισμούς ανά την υφήλιο.

Η Delta Air Lines μοιράζεται με τους πελάτες της ανά τον κόσμο την ταξιδιωτική εμπειρία των πιο πολυταξιδεμένων και έμπειρων ιπτάμενων συνοδών και υπαλλήλων της, προκειμένου να δημιουργήσει το SiteSeer Travelcast, μια μοναδική σειρά μίνι ταξιδιωτικών εκπομπών που προσφέρεται δωρεάν μέσω internet και περιλαμβάνει δεδομένα που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους.

Με μέσο όρο 20ετούς σχεδόν εμπειρίας, οι υπάλληλοι της Delta – ιπτάμενοι συνοδοί στην πλειοψηφία τους – λειτουργούν και ως προσωπικοί ξεναγοί που μοιράζονται την εμπειρία τους μέσω διασκεδαστικών και διορατικών εικονικών ξεναγήσεων, που προσφέρουν στους θεατές άγνωστες, πρωτότυπες πληροφορίες, ακόμη και συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για κάθε πόλη.

Έτσι, από την περασμένη Πέμπτη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάζουν» στον υπολογιστή τους τα νέα video SiteSeer Travelcast, που αποτελούν τις πρώτες κατά παραγγελία ταξιδιωτικές σειρές podcast που δημιουργήθηκαν ποτέ από μια αεροπορική εταιρία και παρουσιάζουν τη Βοστόνη, τις Βρυξέλλες, το Λος `Αντζελες, το Μουμπάι, τη Νέα Υόρκη, το Ορλάντο και τη Σεούλ.

«To SiteSeer Travelcast είναι ένα τέλειο παράδειγμα της απόλυτης αφοσίωσης της Νέας ‘Delta’ στην επανεξέταση κάθε στιγμής της ταξιδιωτικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένου του δρομολογίου για τον ίδιο τον προορισμό», εξηγεί ο κ. Tim Mapes, Αντιπρόεδρος Marketing της Delta. «Μέσω ενός απλού ταξιδιού online, οι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα να μάθουν περισσότερα από ανθρώπους που έχουν επανειλημμένα επισκεφτεί τον προορισμό αυτό και να αποκομίσουν χρήσιμες, μοναδικές συμβουλές και tips εξοικονόμησης χρημάτων, από τους υπαλλήλους της Delta, που είναι επαγγελματίες στον ταξιδιωτικό χώρο».
«Δίνω συμβουλές για το ταξίδι σε επιβάτες και φίλους, τόσο στον αέρα όσο στο έδαφος, για περισσότερα από 20 χρόνια», εξηγεί ο κ. David Lang, ένας ιπτάμενος συνοδός της Delta με βάση το Ορλάντο, ο οποίος εργάζεται και ως ξεναγός. «Με τα βίντεο podcasts SiteSeer Travelcast, μπορώ πλέον να προσφέρω σε ακόμη περισσότερους πελάτες μας τις ταξιδιωτικές μου συμβουλές, που μπορούν να μεταφέρουν σε όλες τις MP3 συσκευές τους».

Το podcast των Βρυξελλών ενημερώνει τους θεατές ότι το ξενοδοχείο Place de Chatelain φιλοξενεί κάθε Τετάρτη μια υπαίθρια βραδινή αγορά, όπου οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν ένα δοκιμαστικό ποτήρι για το ελάχιστο ποσό των $2, μπορούν να δοκιμάζουν δωρεάν κρασί. Το SiteSeer Travelcast της Νέας Υόρκης αποκαλύπτει ότι το πρωτότυπο πολυκατάστημα Macy’s προσφέρει ένα κουπόνι έκπτωσης 11% για τους τουρίστες (προϋποθέτοντας επίδειξη έγκυρων ταξιδιωτικών εγγράφων). Οι εικονικοί ξεναγοί της Delta επίσης εξηγούν ότι για να γνωρίσει κανείς τις αυθεντικές γεύσεις μιας πόλης δεν χρειάζεται να διαρρήξει τράπεζα, καθώς οι ταξιδιώτες μπορούν να δοκιμάσουν τις τοπικές νοστιμιές και σε οικονομικές τιμές αλλά με όλη τη γνήσια γεύση, όπως το επιδόρπιο φρούτων του Μουμπάι, το γνωστό «pan» και τη διάσημη σοκολάτα Βρυξελλών, δια χειρός Pierre Marcolini.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024