Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην Swissport Hellas το βραβείο “5 Crowns”

Στην Swissport Hellas το βραβείο “5 Crowns”

Tο διεθνές βραβείο “5 Crowns” για τη περίοδο 2006-2007 απένειμε η παγκοσμίου φήμης αεροπορική εταιρία KLM στην Swissport Hellas, για την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιώντης Swissport […]

Tο διεθνές βραβείο “5 Crowns” για τη περίοδο 2006-2007 απένειμε η παγκοσμίου φήμης αεροπορική εταιρία KLM στην Swissport Hellas, για την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών<...>της Swissport Hellas στους πελάτες της KLM στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Όπως σημείωσε ο κος Γιάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas «Ευχαριστούμε και τιμούμε την KLM για την “ψήφο εμπιστοσύνης” που δίνει στην εταιρία μας. Το βραβείο “5 Crowns” που ανέδειξε το σταθμό των Αθηνών ως έναν εκ των κορυφαίων στο διεθνές δίκτυο της KLM, αποτελεί τη δικαίωση της συνεχούς προσπάθειάς μας για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, τον κυριότερο άξονα της στρατηγικής μας». Υπογράμμισε δε την αποδοτική συνεργασία των δύο εταιριών, σημειώνοντας ότι «η φιλοσοφία της Swissport Hellas συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία της KLM, γεγονός που δίνει προστιθέμενη αξία στη βράβευσή μας».

Η συνεργασία της Swissport Hellas με την KLM ξεκίνησε το 2000 και “η επιβράβευση αυτή δικαιώνει την συνέπεια, τη σκληρή δουλειά και τους υψηλούς στόχους που χαρακτηρίζουν την εταιρία” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Swissport.

Η Swissport Hellas με έντονη παρουσία στην Ελλάδα, που χρονολογείται από το έτος 2000, και με δραστηριότητα στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της επικράτειας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο) αποτελεί τη σταθερή επιλογή των περισσότερων και πιο φημισμένων αεροπορικών εταιριών, όπως είναι οι Air France, British Airways, Brussels Airlines, Continental Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Emirates, KLM, LTU, Qatar Airways, Royal Jordanian, Thai International και πολλές άλλες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024