Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία Swissport Hellas και TUI Travel PLC

Συνεργασία Swissport Hellas και TUI Travel PLC

Η Swissport Hellas και η TUI Travel PLC ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στους επιβάτες των αεροπορικών εταιριών, που ανήκουν στον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στον […]

Η Swissport Hellas και η TUI Travel PLC ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στους επιβάτες των αεροπορικών εταιριών, που ανήκουν στον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στον κόσμο. Η συνεργασία<...>ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και αφορά σε όλες τις πτήσεις όλων των αερογραμμών του ομίλου, με προορισμό τα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, «Νικόλαος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, «Διαγόρας» της Ρόδου και «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας.

H TUI Travel PLC, που δημιουργήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2007 από τη συγχώνευση της First Choice Holidays PLC και της TUI AG, και έχει εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, είναι από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρίες παγκοσμίως, αφού προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε 180 χώρες, εξυπηρετεί πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες, σε περισσότερες από 20 κύριες αγορές. Στον όμιλο TUI ανήκουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, όπως είναι η ολλανδική Arkefly, η γαλλική Corsairfly, οι βρετανικές First Choice και Thomsonfly (πρόκειται να πετούν στο μέλλον ως μία αεροπορική εταιρία), οι γερμανικές TUIfly και Hapagfly, η βελγική Jetairfly και η TUIfly Nordic από τη Σκανδιναβία.

Oι αεροπορικές εταιρίες του ομίλου αναμένεται να πραγματοποιήσουν φέτος περίπου 7.000 πτήσεις, προς τους πέντε παραπάνω ελληνικούς προορισμούς.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, στελέχη και από τις δύο πλευρές, δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίηση τους, αλλά και την κοινή προσήλωση τους στο διαχρονικό στόχο της παροχής ποιοτικών και πρωτοπόρων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό. Πιο πρόσφατο δείγμα γραφής αποτελεί και η επιτυχημένη μεταφορά των λειτουργιών της Swissport στο νέο αεροσταθμό της Ρόδου, καθώς εδώ και μερικές ημέρες οι επιβάτες-πελάτες του ομίλου TUI, αλλά και των άλλων αεροπορικών εταιριών-πελατών της Swissport, δοκίμασαν πρώτοι τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες στις νέες εγκαταστάσεις του αερολιμένα της Ρόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024