Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤεχνολογία της Amadeus επιλέγει και η Aerosvit Airlines

Τεχνολογία της Amadeus επιλέγει και η Aerosvit Airlines

Συμφωνία, με την οποία το σύστημα εξυπηρέτησης επιβατών της Aerosvit Airlines θα αντικατασταθεί από τη πλατφόρμα τεχνολογίας νέας γενιάς της Amadeus “Altea Customer Management” (CMS), υπέγραψαν οι δύο εταιρίες. Όντας […]

Συμφωνία, με την οποία το σύστημα εξυπηρέτησης επιβατών της Aerosvit Airlines θα αντικατασταθεί από τη πλατφόρμα τεχνολογίας νέας γενιάς της Amadeus “Altea Customer Management” (CMS), υπέγραψαν οι δύο εταιρίες. Όντας ήδη χρήστης του συστήματος<...>Altea Reservation για τις πωλήσεις και τις κρατήσεις, η Aerosvit θα υιοθετήσει επίσης μέσα στο 2007 το Altea Inventory για την διαχείριση του inventory, το Amadeus Revenue Integrity για να βελτιώσει το yield και το load factor και το Amadeus e-Retail Engine για την ενίσχυση των online πωλήσεων. Οι παραπάνω λύσεις θα παρέχουν στην Aerosvit τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα κανάλια διανομής καθώς στην διαχείριση του inventory, στο seat planning, στα δίκτυα δρομολογίων και στις online πωλήσεις.

Ο κ. Avi Schwartz, Deputy General Director της Aerosvit Airlines σχολίασε: ”Η πλατφόρμα Altea μας προσφέρει κορυφαία τεχνολογία για την υλοποίηση της εμπορικής μας στρατηγικής, που αφορά στην επέκταση του δικτύου μας παγκοσμίως και στην εξέλιξή μας σε ένα ισχυρό παίχτη της περιοχής που ανήκουμε. Με την συγκεκριμένη πλατφόρμα, μας παρέχονται τα μέσα για να μεγιστοποιήσουμε το yield και να είμαστε πιο ευέλικτοι όσον αφορά στη στρατηγική διανομής μας, επωφελούμενοι παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Aerosvit θα συνεχίσει να συμβαδίζει με τα εξελισσόμενα στάνταρ της αγοράς, το οποίο θα μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στους πελάτες μας”.

Μέχρι σήμερα, 35 αεροπορικές εταιρίες έχουν επιλέξει το σύστημα Altea Customer Management, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι: Rossiya Russian Airlines και Air Astana καθώς και άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική. Το Altea Reservation, ένα σύστημα που παρέχει απρόσκοπτες υπηρεσίες κρατήσεων μέσω πολλαπλών καναλιών διανομής, χρησιμοποιείται από περισσότερες από 150 αεροπορικές εταιρείες ως το εσωτερικό σύστημα πωλήσεών τους.

Ο κ. Frederic Spagnou, Αντιπρόεδρος του Airline Business Group της Amadeus είπε: “Παγκοσμίως, η περιοχή των πρώην Σοβιετικών Κρατών συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο δυναμικές περιοχές στην αεροπορική βιομηχανία. Η χρήση των προηγμένων λύσεών μας σημαίνει ότι η Aerosvit θα μπορεί να βρίσκεται συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και να παρέχει άριστες υπηρεσίες σε όλους τους επιβάτες της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024