Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑισιόδοξος ο Θράσου για την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Αισιόδοξος ο Θράσου για την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Αισιόδοξος φάνηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, όσον αφορά στην απάντηση της ΕυρωπαϊκήςΕπιτροπής σχετικά με το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών. Όπως […]

Αισιόδοξος φάνηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, όσον αφορά στην απάντηση της Ευρωπαϊκής<...>Επιτροπής σχετικά με το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “ξέρουμε τις ανησυχίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μας δόθηκαν σε γραπτή μορφή, θα απαντήσουμε μέσα στα χρονικά διαστήματα που προβλέπουν οι κανονισμοί, αλλά δεν σημαίνει όμως ότι κάποια εταιρία παύει να εργάζεται από τη στιγμή που υπάρχουν κάποια ερωτηματικά από πλευράς Ευρωπαϊκής Επιτροπής”.

“Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δεχθεί να υπάρξει στήριξη των Κυπριακών Αερογραμμών και έχει εγκρίνει το πρώτο δάνειο σχεδίου διάσωσης, τώρα έχουμε υποβάλει αίτηση για δεύτερο δάνειο του σχεδίου ανασυγκρότησης”, πρόσθεσε ο υπουργός, τονίζοντας ότι αν υπάρξουν άλλες εξελίξεις, έχουμε και άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Αναφερόμενος στις επιδοτήσεις, ο κ. Θράσου είπε ότι “θεωρούμε ότι η συνεισφορά της κυβέρνησης στο σχέδιο πλεονασμού δεν είναι επιδότηση, διότι δεν δίνεται στην εταιρία, αλλά στους εργαζομένους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024