Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑκυρώθηκαν όλες οι πτήσεις της Delta από την Νέα Υόρκη

Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις της Delta από την Νέα Υόρκη

Ανήμερα των Χριστουγέννων ανακοινώθηκε από τις αρχές πολιτικής αεροπορίας της Νέας Υόρκης ότι όλες οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας Delta από το αεροδρόμιο La Guarda της Νέας Υόρκης ακυρώθηκαν για […]

Ανήμερα των Χριστουγέννων ανακοινώθηκε από τις αρχές πολιτικής αεροπορίας της Νέας Υόρκης ότι όλες οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας<...> Delta από το αεροδρόμιο La Guarda της Νέας Υόρκης ακυρώθηκαν για λόγους ασφαλείας. Η ανακοίνωση τονίζει ότι οι θύρες επιβίβασης της αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας Delta στο αεροδρόμιο εκκενώθηκαν, όπως και ο χώρος υποδοχής και επιβίβασης επιβατών.

Εκπρόσωπος των αρχών δήλωσε στο Reuters ότι το μέτρο ισχύει μέχρι νεωτέρας. Αξιωματούχος της υπηρεσίας ασφαλείας συγκοινωνιών (TSA) των ΗΠΑ δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι μια γυναίκα που επρόκειτο να επιβιβασθεί σε αεροσκάφος ενεργοποίησε ανιχνευτή μετάλλων, και συνέχισε να κινείται εντός του χώρου του αεροδρομίου δίχως δεύτερο έλεγχο. Οι αρχές αναζητούν την γυναίκα αυτή, ανέφερε τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, αλλά δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024