Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναγκαστική προσγείωση χωρίς τον εμπρόσθιο τροχό πραγματοποίησε χτες αεροσκάφος της ANA

Αναγκαστική προσγείωση χωρίς τον εμπρόσθιο τροχό πραγματοποίησε χτες αεροσκάφος της ANA

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χτεσινή αναγκαστική προσγείωση, που πραγματοποίησε αεροσκάφος της εταιρίας “All Nippon Airways”, έπειτα από βλάβη που παρατηρήθηκε στο σύστημα προσγείωσης, με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνειο εμπρόσθιος […]

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χτεσινή αναγκαστική προσγείωση, που πραγματοποίησε αεροσκάφος της εταιρίας “All Nippon Airways”, έπειτα από βλάβη που παρατηρήθηκε στο σύστημα προσγείωσης, με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνει<...>ο εμπρόσθιος τροχός. Χάρη στους σωστούς χειρισμούς του πιλότου, το αεροσκάφος, τύπου DHC-8, προσγειώθηκε με τους πίσω τρόχους, σέρνοντας το μπροστινό μέρος του στο διάδρομο. Λόγω της τριβής προκλήθηκαν σπίθες, αλλά οι προσπάθειες της πυροσβεστικής ήταν αποτελεσματικές και δεν προκλήθηκε πυρκαγιά.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Οζάκα, στη δυτική Ιαπωνία με προορισμό το Κότσι, στο νησί Σικόκου, στη νότια Ιαπωνία, μεταφέροντας 56 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα.

Από την πλευρά της, η εταιρία ανακοίνωσε τη διακοπή όσων πτήσεων της εκτελούνται με τα 13 αεροσκάφη, τύπου DHC-8, που διαθέτει στο στόλο της, έως ότου πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024