Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπευθείας πτήσεις Αθήνα – Ντουμπάι από την Emirates Airline

Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Ντουμπάι από την Emirates Airline

Απευθείας πραγματοποιούνται από το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2005, πέντε από τις έξι εβδομαδιαίες πτήσεις της Emirates Airlineμεταξύ Αθήνας – Ντουμπάι. Αναλυτικότερα, η εν λόγω εταιρία θα εκτελεί απευθείας πτήσεις Αθήνα […]

Απευθείας πραγματοποιούνται από το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2005, πέντε από τις έξι εβδομαδιαίες πτήσεις της Emirates Airline<...>μεταξύ Αθήνας – Ντουμπάι. Αναλυτικότερα, η εν λόγω εταιρία θα εκτελεί απευθείας πτήσεις Αθήνα – Ντουμπάι κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, καθώς και μία πτήση κάθε Σάββατο, η οποία θα συνεχίσει να εκτελείται μέσω Λάρνακας.

Οι απευθείας πτήσεις θα μειώσουν σημαντικά το χρόνο πτήσης μεταξύ Αθήνας – Ντουμπάι, μετατρέποντας έτσι το Ντουμπάι σε μία ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για ένα σύντομο διάλειμμα, ενώ οι αποστάσεις μέσω Ντουμπάι για πολλές πόλεις της `Απω Ανατολής, της Αυστραλίας και της Ινδίας, θα γίνουν ακόμα πιο σύντομες.

Σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της Emirates Airline για την Ελλάδα, κ. Nick Rees, δήλωσε ότι “η Emirates έχει την τιμή να προσφέρει επιπλέον τέσσερις απευθείας πτήσεις προς το Ντουμπάι για τους επιβάτες μας από την Ελλάδα, προσεγγίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το στόχο για προσφορά ημερήσιων απευθείας πτήσεων στο άμεσο μέλλον. Η επιτυχία της πρώτης απευθείας πτήσης, της Τρίτης, που ξεκίνησε το Μάρτιο, και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής, μας οδήγησε στην απόφαση να αυξήσουμε τον αριθμό των απευθείας πτήσεων, που προσφέρουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε σίγουροι ότι το νέο πτητικό πρόγραμμα θα ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο την επιθυμία των επιβατών μας για ευελιξία και άνεση στα ταξίδια τους”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας – Ντουμπάι εκτελούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-220, το οποίο διαθέτει 12 καθίσματα στην Πρώτη Θέση, 42 θέσεις στην Επιχειρηματική και 183 στην Οικονομική Θέση. Επίσης, στις προσφερόμενες υπηρεσίες αέρος συμπεριλαμβάνονται η επιλογή του γεύματος και του κρασιού, καθώς και η επιλογή από μια ευρεία γκάμα ταινιών και video games.

Μάλιστα, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2005, η Emirates προσφέρει και δωρεάν υπηρεσία σοφέρ για τους επιβάτες της Πρώτης (First Class) και της Επιχειρηματικής θέσης (Business Class) που φθάνουν ή αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`. Η υπηρεσία αυτή παρέχει δωρεάν μεταφορά με πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγείται από σοφέρ προς οποιοδήποτε προορισμό της επιλογής τους, σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024