Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπευθείας πτήση Αθήνα – Ατλάντα από τη Delta Airlines

Απευθείας πτήση Αθήνα – Ατλάντα από τη Delta Airlines

Την απευθείας σύνδεση της Αθήνας με την Ατλάντα των Η.Π.Α. εγκαινίασε χθες η αμερικανική αεροπορική εταιρία Delta Airlines, παρουσία του προέδρου του ΕΟΤκ. Δημήτρη Λαμπαδάριου καθώς και του Αμερικανού πρέσβη […]

Την απευθείας σύνδεση της Αθήνας με την Ατλάντα των Η.Π.Α. εγκαινίασε χθες η αμερικανική αεροπορική εταιρία Delta Airlines, παρουσία του προέδρου του ΕΟΤ<...>κ. Δημήτρη Λαμπαδάριου καθώς και του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα κ. Τσαρλς Ρις.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εγκαινιάζουμε σήμερα αυτή τη νέα σύνδεση, ανοίγοντας το παγκόσμιο δίκτυό μας στους ταξιδιώτες από το αεροδρόμιο της Αθήνας” δήλωσε ο Loren Neuenschwander, διευθύνων σύμβουλος Ευρώπης της Delta. “Η νέα μας πτήση προς το μεγαλύτερο αεροπορικό κόμβο στον κόσμο προσφέρει επιπλέον άνεση και ταξιδιωτικές επιλογές για αυτούς που ταξιδεύουν από και προς την Αθήνα για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, παρέχοντας απευθείας σύνδεση με περίπου 127 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και μάλιστα με σημαντικούς επιχειρηματικούς προορισμούς, όπως το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος `Αντζελες και την Ουάσινγκτον, αλλά και τουριστικούς προορισμούς, όπως το Μαϊάμι, το Ορλάντο, το Φοίνιξ και την Τάμπα. Επιπλέον, με τη νέα σύνδεση, παρέχονται ποικίλες δυνατότητες για τους μεταφορείς εμπορευμάτων”.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δρομολογίου, ο κ. Γιάννης Παράσχης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του διεθνή αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε το νέο απευθείας δρομολόγιο της Delta Air Lines από και προς το Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου. Το νέο αυτό υπερατλαντικό δρομολόγιο αποτελεί στρατηγική σύνδεση για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, δεδομένου ότι παρέχει απευθείας πρόσβαση σε νέες αγορές της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Ευχόμαστε στη Delta Air Lines κάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καραγκιουλές, εμπορικός διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου της Delta δήλωσε: “Η Αττική είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος νομός της Ελλάδας, με μια διαφοροποιημένη σύγχρονη οικονομία και η Delta είναι ευτυχής που βοηθά στη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης, προσφέροντας ένα νέο απευθείας σύνδεσμο από την Αθήνα προς τις νότιες πολιτείες των Η.Π.Α.”.

Η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνεται καθημερινά στις 12.50 το μεσημέρι και η άφιξη στην Ατλάντα στις 17.45 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με δεδομένη και τη διαφορά ώρας μεταξύ των δυο χωρών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024