Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBritish Airways και American Airlines πετούν με ενιαίο κωδικό πτήσεων

British Airways και American Airlines πετούν με ενιαίο κωδικό πτήσεων

Από τις 17 Σεπτεμβρίου, η British Airways πραγματοποιεί πλέον πτήσεις με ενιαίο κωδικό αριθμό με την American Airlines, προσθέτοντας έτσι περισσότερους από 100 προορισμούς στο δίκτυό της. Οι δύο εταιρίες […]

Από τις 17 Σεπτεμβρίου, η British Airways πραγματοποιεί πλέον πτήσεις με ενιαίο κωδικό αριθμό με την American Airlines, προσθέτοντας<...> έτσι περισσότερους από 100 προορισμούς στο δίκτυό της. Οι δύο εταιρίες αποτελούν μέλη της αεροπορικής συμμαχίας oneworld.

Οι επιβάτες της British Airways μπορούν πλέον εύκολα να ταξιδεύουν σε πόλεις των ΗΠΑ όπως το Νάσβιλ, η Μινεάπολις, το Πίτσμπουργκ, το Σινσινάτι, η Ινδιανάπολις, το Σαν Αντόνιο, η Νέα Ορλεάνη, και στην Πόλη του Παναμά. Στην πορεία θα προστεθούν και προορισμοί για τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

Το Αμερικανικό Υπουργείο Μεταφορών έδωσε την έγκρισή του τον περασμένο Μάιο στις δύο εταιρίες, επιτρέποντας στην British Airways να χρησιμοποιεί και άλλα αεροδρόμια (πύλες) πέραν των 18 που ήδη χρησιμοποιεί σε πόλεις εντός αμερικανικού εδάφους (όπως του Σικάγου και του Μαϊάμι), ενώ το αντίστοιχο δικαίωμα δόθηκε και στην American Airlines για αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όφελος για τους επιβάτες των δύο εταιρειών θα υπάρξει και στις διαδικασίες transfer και check-in. Οι υπερατλαντικές υπηρεσίες των δύο εταιριών εξαιρούνται από τους κοινούς κωδικούς πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024