Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBrussels Airlines και Lufthansa γιορτάζουν την επέκταση της συνεργασίας τους
Η Lufthansa Επίσημη Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Brussels Airlines στην Ελλάδα

Brussels Airlines και Lufthansa γιορτάζουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Μία ξεχωριστή δεξίωση διοργανώθηκε στην κατοικία το Βέλγου Πρέσβη την Τετάρτη 16 Ιουνίου στην Αθήνα, με την ευκαιρία της νέας συνεργασίας μεταξύ Brussels Airlines και Lufthansa German Airlines. Οι διακεκριμένοι […]

Μία ξεχωριστή δεξίωση διοργανώθηκε στην κατοικία το Βέλγου Πρέσβη την Τετάρτη 16 Ιουνίου στην Αθήνα, με την ευκαιρία της νέας συνεργασίας μεταξύ<...> Brussels Airlines και Lufthansa German Airlines.

Οι διακεκριμένοι οικοδεσπότες της δεξίωσης, η Αυτού Εξοχότητα Πρέσβης του Βελγίου, κ. Pierre Vaesen και η σύζυγός του, ο κ. Frederic Dechamps, αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Brussels Airlines στην Ευρώπη και ο κ. Paulo Yoshikawa, γενικός διευθυντής της Lufthansa για Ελλάδα και Κύπρο είχαν την ευχαρίστηση να συναντήσουν περισσότερους από 150 προσκεκλημένους από τον αεροπορικό και τουριστικό χώρο. Διακεκριμένοι επιχειρηματίες από τον χώρο του τουρισμού, εκπρόσωποι του αεροδρομίου και αεροπορικών εταιρειών μέλη της Star Alliance, εταιρικοί πελάτες και μέλη της βελγικής κοινότητας στην Ελλάδα, ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι του τύπου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα σε μία άκρως ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.

Ο κ. Dechamps ταξίδεψε από τις Βρυξέλλες ώστε να παρευρεθεί στην εκδήλωση. “Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και έχω τη δυνατότητα να συναντήσω τους Έλληνες συνεργάτες μας, οι οποίοι στηρίζουν την Brussels Airlines όλα αυτά τα χρόνια, αξιοποιώντας τις εξαίρετες συνδέσεις μας από Βρυξέλλες προς περισσότερους από 70 προορισμούς σε Ευρώπη και Αφρική, καθώς και την εξαίρετη ποιότητα που προσφέρουμε. Ο συντονισμένος σχεδιασμός που οδηγεί σε βελτιωμένες συνδέσεις σε συνεργασία με τη Lufthansa και την Swiss στους κόμβους της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης και των Βρυξελλών είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα μπορούν οι επιβάτες μας να απολαμβάνουν στο άμεσο μέλλον. Ο στενός μας συνεργάτης, η Lufthansa, έχει επιλεχτεί ως ο επίσημος Αντιπρόσωπος Πωλήσεών μας στην Ελλάδα, και την ευχαριστούμε για την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια”.

Εκ μέρους της Lufthansa και της Swiss, ο κ. Paulo Yoshikawa, γενικός διευθυντής της Lufthansa για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: “Η Lufthansa και η Swiss είναι περήφανες που επιλέχτηκαν ως επίσημος Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για την Ελλάδα και καλωσορίζουμε τη νέα δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας μας. Σήμερα, οι επιβάτες της Lufthansa και της Brussels Airlines επωφελούνται ήδη από τη συνεργασία των δύο εταιρειών. Με την έναρξη του θερινού προγράμματος πτήσεων, οι τιμές που προσφέρονται και από τους δύο αερομεταφορείς σε διασυνοριακές διαδρομές ήδη συνδυάζονται. Η επέκταση της συνεργασίας μας έχει ενδυναμώσει το δίκτυό μας και παρέχει πολλές ευέλικτες λύσεις για τους επιβάτες μας”.

Η εκδήλωση της Lufthansa και της Brussels Airlines ολοκληρώθηκε με μικρά δώρα –εκπλήξεις, προς όσους παρευρέθησαν. Δύο τυχεροί νικητές επιλέχτηκαν να πετάξουν Business Class προς Αφρική και Βρυξέλλες αντίστοιχα, μέσω μίας κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους της Brussels Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024