Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔρομολόγια Αθήνα – Μάντσεστερ από τη Viking Hellas Airlines
Και σύνδεση με τρεις προορισμούς του Ιράκ

Δρομολόγια Αθήνα – Μάντσεστερ από τη Viking Hellas Airlines

Η Viking Hellas Airlines, η ελληνική αεροπορική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της Viking, συνδέει από την 1η Φεβρουαρίου 2010 την Αθήνα με το Μάντσεστερ, με 3 τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις. […]

Η Viking Hellas Airlines, η ελληνική αεροπορική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της Viking,<...> συνδέει από την 1η Φεβρουαρίου 2010 την Αθήνα με το Μάντσεστερ, με 3 τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει απευθείας σύνδεση με τρεις προορισμούς του Ιράκ, τη Βαγδάτη, το Ερμπίλ και τη Σουλεϊμανία.

Η Βόρεια Αγγλία γίνεται για πρώτη φορά πολύ προσιτή στο ελληνικό επιβατικό κοινό, καθώς μέχρι σήμερα οι πτήσεις προς τη συγκεκριμένη περιοχή απαιτούσαν τουλάχιστον μία αλλαγή αεροσκάφους με άλλους ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς. Παράλληλα, με τη σύνδεση της Αθήνας με τη Βαγδάτη, το Ερμπίλ και τη Σουλεϊμανία, η Viking Hellas Airlines καλύπτει την αυξημένη ζήτηση, κυρίως από επιβάτες του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας λειτουργικές και γρήγορες ανταποκρίσεις μέσω της Αθήνας προς το Ιράκ.

Οι πτήσεις από την Αθήνα προς το Μάντσεστερ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με υπερσύγχρονα αεροσκάφη Boeing 737-300 του ομίλου Viking, ενώ από την άνοιξη του 2010, η Viking Hellas Airlines θα πετάει με νέα ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας Αirbus 320.

Παράλληλα, η Viking Hellas Airlines έχει συνάψει συμφωνίες με την Olympic Air και την Aegean Airlines, ώστε να προσφέρει λειτουργικές συνδέσεις με το δίκτυο της Αθήνας, παρέχοντας στους επιβάτες της τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με προορισμούς πόλεις και νησιά της Ελλάδας, όπως επίσης και την ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

Ο Roger Gatt, εμπορικός διευθυντής της Viking Hellas Airlines, αναφορικά με τα νέα δρομολόγια, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε τις πρώτες τακτικές πτήσεις μας από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Μάντσεστερ. Αναμένουμε ότι η συγκεκριμένη σύνδεση θα αποδειχθεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιλογή για εμάς. Επίσης, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ώστε να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές επιλογές από την Ελλάδα προς τα βόρεια της Αγγλίας και πιο πέρα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024