Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕμπλουτισμένο το μενού της Delta στις Τουριστικές Θέσεις Εσωτερικών Πτήσεων

Εμπλουτισμένο το μενού της Delta στις Τουριστικές Θέσεις Εσωτερικών Πτήσεων

Νέα ορεκτικά με την υπογραφή του διάσημου σεφ Todd English περιλαμβάνει το μενού της Delta Air Lines, που διατίθεται προς πώληση στους πελάτες που ταξιδεύουν στην Τουριστική Θέση σχεδόν σε […]

Νέα ορεκτικά με την υπογραφή του διάσημου σεφ Todd English περιλαμβάνει το μενού της Delta Air Lines, που διατίθεται προς πώληση στους πελάτες που ταξιδεύουν στην Τουριστική Θέση σχεδόν σε όλες τις πτήσεις<...>εντός των 48 γειτονικών Πολιτειών των ΗΠΑ, απόστασης τουλάχιστον 2.000 μιλίων ή διάρκειας 4 ωρών. Το νέο μενού της Delta παρουσιάζει πέντε επιλογές από τον English που πωλούνται σε τιμές από 4 δολ. μέχρι 9 δολ., συμπεριλαμβανομένων δύο πρωινών ορεκτικών και τριών ορεκτικών γεύματος/ δείπνου.

«Ο Todd English έχει μια μοναδική και παγκόσμιας κλάσης προσέγγιση της κουζίνας, που αποτελεί την τέλεια προσθήκη στο «μενού προς αγορά» της Delta», δήλωσε η κα Joanne Smith, Αντιπρόεδρος In-Flight Υπηρεσιών & Ανάπτυξης Παγκόσμιου Προϊόντος. «Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, όταν ταξιδεύουν μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα γευστικά, νέα πιάτα με την υπογραφή του διάσημου σεφ προτείνουν κάτι που θα καλύψει κάθε γούστο».

“Έχω σχεδιάσει ένα μενού ορεκτικών που ελπίζω θα αλλάξει την άποψη των πελατών ως προς την μορφή που μπορεί να έχει το φαγητό της Τουριστικής Θέσης», δήλωσε από την πλευρά του ο ίδιος ο Σεφ Todd English. «Αυτά τα γεύματα προσφέρουν μια μοντέρνα ερμηνεία δημοφιλών κλασικών γεύσεων, και ελπίζω ότι οι πελάτες θα εκπλαγούν ευχάριστα και θα εντυπωσιαστούν με την ποιότητα του φαγητού τους εν πτήσει» συμπλήρωσε.

Η Delta λανσάρισε το «μενού γευμάτων προς αγορά» τον Σεπτέμβριο, στις απευθείας πτήσεις της κύριας αεροπορικής εταιρίας μεταξύ Νέας Υόρκης – Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy (JFK) και τεσσάρων αγορών της Δυτικής Ακτής- Λος `Αντζελες, Σαν Ντιέγκο, Σαν Φρανσίσκο και Σιάτλ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024