Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈναρξη πτήσεων κοινού κωδικού για JetBlue και Lufthansa

Έναρξη πτήσεων κοινού κωδικού για JetBlue και Lufthansa

Σύμφωνο πτήσεων κοινού κωδικού υπογράφτηκε μεταξύ JetBlue Airways και Lufthansa, βάσει του οποίου δίνεται η άδεια στη JetBlue να χρησιμοποιεί τον κωδικό της Lufthansa (LH) στις πτήσεις της. Αρχικά, η […]

Σύμφωνο πτήσεων κοινού κωδικού υπογράφτηκε μεταξύ JetBlue Airways και Lufthansa, βάσει του οποίου<...> δίνεται η άδεια στη JetBlue να χρησιμοποιεί τον κωδικό της Lufthansa (LH) στις πτήσεις της. Αρχικά, η αεροπορική εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει συνδέσεις μεταξύ των 12 προορισμών της JetBlue στις ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο και του δικτύου της Lufthansa προς 180 προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία. Η συμφωνία κατατέθηκε για έγκριση από το Αμερικανικό Υπουργείο Μεταφορών (DOT).

Με την έκδοση αδείας από το Υπουργείο Μεταφορών, η Lufthansa και η JetBlue σχεδιάζουν τα προσφέρουν άνετες συνδέσεις μεταξύ των δικτύων των δύο αεροπορικών εταιρειών, αρχής γενομένης με τις ακόλουθες πόλεις των ΗΠΑ:

– Μπάφαλο, Νέα Υόρκη
– Νέα Ορλεάνη
– Πίτσμπουργκ
– Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη
– Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο
– Συρακούσες, Νέα Υόρκη
– Τάμπα, Φλόριδα
– Φορτ Λόντερντεϊλ, Φλόριδα
– Φορτ Μάιερς, Φλόριδα
– Ώστιν, Τέξας
– Raleigh/Durham, Βόρεια Καρολίνα
– West Palm Beach, Φλόριδα

Οι πελάτες που ταξιδεύουν από αυτές τις πόλεις των ΗΠΑ με τη JetBlue θα μπορούν να συνδέονται μέσω Νέας Υόρκης / Αεροδρόμιο JFK ή Βοστόνης με πτήσεις ανταπόκρισης της Lufthansa προς οποιονδήποτε προορισμό στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία.

Και οι δύο αεροπορικές εταιρίες προσβλέπουν στην έναρξη των πτήσεων κοινού κωδικού που θα τους επιτρέψουν να παρέχουν στους πελάτες τους ένα εκτενές δίκτυο διαδρομών και μια αδιάκοπη εμπειρία πτήσης. Εν αναμονή της έγκρισης, οι πτήσεις κοινού κωδικού θα διατίθε-νται προς πώληση στις αρχές του Οκτωβρίου και οι κρατήσεις θα μπορούν να γίνουν μέσω του lufthansa.com με link στο jetblue.com, ή μέσω τοπικών και online ταξιδιωτικών πρα-κτορείων. Τον Ιανουάριο του 2008 οι δύο αεροπορικές εταιρίες συμφώνησαν στην απόκτηση από την Deutsche Lufthansa AG μεριδίου της JetBlue Airways Corporation.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024