Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπεκτείνεται ακόμη περισσότερο η συνεργασία ανάμεσα στις εταιρίες Swiss και τη Lufthansa

Επεκτείνεται ακόμη περισσότερο η συνεργασία ανάμεσα στις εταιρίες Swiss και τη Lufthansa

Μια πιο ευρεία γκάμα αεροπορικών εταιριών και περισσότερες συνεργαζόμενες εταιρίες με τις οποίες θα μπορούν να συλλέγουν μίλιακαι να τα εξαργυρώνουν με δώρα θα έχουν από 1η Απριλίου 2006 οι […]

Μια πιο ευρεία γκάμα αεροπορικών εταιριών και περισσότερες συνεργαζόμενες εταιρίες με τις οποίες θα μπορούν να συλλέγουν μίλια<...>και να τα εξαργυρώνουν με δώρα θα έχουν από 1η Απριλίου 2006 οι πελάτες της Swiss, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες, έπειτα από τη μεταφορά του προγράμματος Swiss TravelClub στο Miles & More. Τα μίλια που έχουν συγκεντρωθεί στο Swiss TravelClub θα μεταφερθούν ένα προς ένα στο Miles & More, ενώ τα Swiss TravelClub Silver και Gold status θα αναγνωριστούν στο νέο πρόγραμμα.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί άλλο ένα συνεπές βήμα στην αναπτυσσόμενη συνεργασία ανάμεσα στη Swiss και τη Lufthansa στο μέτωπο των προγραμμάτων frequent flyer. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2005, όταν τα μέλη και των δύο προγραμμάτων απέκτησαν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν μίλια και με τις δύο αεροπορικές εταιρίες, παράλληλα με αμοιβαία προνόμια για το status κάθε προγράμματος.

“Με ιδιαίτερη χαρά προσφέρουμε στους πελάτες της Swiss τα πολλά επιπρόσθετα οφέλη που ένα παγκόσμιο πρόγραμμα frequent flyer, όπως το Miles & More μπορεί να τους παρέχει”, δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος και Chief Executive Officer της Swiss, κ. Christoph Franz, σχολιάζοντας το πιο πρόσφατο σημαντικό βήμα στην ένταξη της Swiss στη Lufthansa. “Η Swiss θα αντιπροσωπεύει το Miles & More στην Ελβετία, και θα είναι υπεύθυνη για όλα τα μέλη του που έχουν τη βάση τους στην Ελβετία”.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι υιοθετώντας το Miles & More ως το νέο της πρόγραμμα frequent flyer, η Swiss κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη Star Alliance. Οι frequent flyers της Swiss θα ωφεληθούν σημαντικά από τα πρόσθετα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από τις 16 αεροπορικές εταιρίες – μέλη της μεγαλύτερης στον κόσμο συμμαχίας αεροπορικών εταιριών, εν πτήση αλλά και στο έδαφος. Η Star Alliance προσφέρει πτήσεις σε περισσότερους από 790 προορισμούς σε 138 χώρες, παράλληλα με την πρόσβαση σε περισσότερα από 620 lounges σε όλο τον κόσμο. Ένα αεροσκάφος μιας εταιρίας – μέλους της Star Alliance απογειώνεται κάπου στον κόσμο κάθε πέντε δευτερόλεπτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024