Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕρώτηση Νέας Δημοκρατίας για ακάλυπτες επιταγές προς πιλότους της ΟΑ

Ερώτηση Νέας Δημοκρατίας για ακάλυπτες επιταγές προς πιλότους της ΟΑ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τις ακάλυπτες επιταγές που έδωσε η Ολυμπιακή Αεροπορία στους πιλότους της κατέθεσε ο βουλευτής Α` Αθηνών της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τις ακάλυπτες επιταγές που έδωσε η Ολυμπιακή Αεροπορία στους πιλότους της κατέθεσε<...> ο βουλευτής Α` Αθηνών της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος.

Όπως αναφέρει, “στις 11 Δεκεμβρίου 2003, η Ολυμπιακή Αεροπορία προχώρησε στην απόλυση 81 πιλότων της, δίχως να καταβάλει άμεσα, όπως επιτάσσει η εργατική νομοθεσία, τις νόμιμες αποζημιώσεις” αλλά τους δόθηκαν μεταχρονολογημένες επιταγές. Ερωτά, δε, τον πρωθυπουργό, “ποια μέτρα πρόκειται να λάβει σε βάρος της διοίκησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας για την έκδοση μεταχρονολογημένων ακάλυπτων επιταγών καθώς και “ποιο είναι το μηνιαίο λειτουργικό κόστος εξυπηρέτησης του τραπεζικού δανεισμού και των μισθωμάτων των αεροσκαφών που βρίσκονται εκτός λειτουργίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024