Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για νέους προσφέρει η Lufthansa

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για νέους προσφέρει η Lufthansa

Μία νέα ιστοσελίδα για νεαρούς ταξιδιώτες λανσάρισε στην Ελλάδα η Lufthansa German Airlines, όπου μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές για ταξίδια χαμηλού κόστους σε διεθνείς προορισμούς. Η ιστοσελίδα προσφέρει όμως […]

Μία νέα ιστοσελίδα για νεαρούς ταξιδιώτες λανσάρισε στην Ελλάδα η Lufthansa German Airlines, όπου μπορούν<...> να βρουν μοναδικές προσφορές για ταξίδια χαμηλού κόστους σε διεθνείς προορισμούς. Η ιστοσελίδα προσφέρει όμως πολλά ακόμη, όπως ταξιδιωτικές συμβουλές, highlights από διάφορους προορισμούς και ιστορικά στοιχεία, παρέχοντας στον αναγνώστη χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες για ταξίδια.

Μία φορά το μήνα, μάλιστα, προωθείται ένας ξεχωριστός προορισμός, με την υποστήριξη μιας ειδικής προσφοράς. Κρατήσεις για τα εισιτήρια, αλλά και τη διαμονή μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά, ενώ στην ιστοσελίδα προσφέρονται ακόμη και συμβουλές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινή ζωή, καθώς και οδηγοί πόλεων και γεγονότων.

Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο επικοινωνίας, που απευθύνεται στους νέους. Να υπενθυμιστεί ότι το πρώτο κουίζ, που άρχισε το Δεκέμβριο του 2004, μέτρησε έναν ικανοποιητικό αριθμό συμμετεχόντων, ενώ αναδείχθηκε και ο πρώτος νικητής, που κέρδισε δύο αεροπορικά εισιτήρια με τη Lufthansa προς έναν ευρωπαϊκό προορισμό της αρεσκείας του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024