Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Alitalia συμμετέχει DCA Three – Year Οption της Sabre

Η Alitalia συμμετέχει DCA Three – Year Οption της Sabre

Η Sabre Travel Network, εταιρία της Sabre Holdings, ανακοίνωσε ότι η Ιταλική αεροπορική εταιρία Alitalia εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Direct Connect Availability (DCA) Three – Year Option. Το πρόγραμμα […]

Η Sabre Travel Network, εταιρία της Sabre Holdings, ανακοίνωσε ότι η Ιταλική αεροπορική εταιρία Alitalia εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο<...> Direct Connect Availability (DCA) Three – Year Option. Το πρόγραμμα δεσμεύει την Alitalia να συμμετέχει στο υψηλότερο επίπεδο του Διεθνούς Δικτύου Διανομής (DCA) με αντάλλαγμα τη μειωμένη αντιμισθία, που διατηρείται σταθερή για τρία χρόνια.

Η Alitalia είναι η δεύτερη αεροπορική εταιρία, μετά την British Airways, που συμμετέχει στο DCA Three-Year Option.

“Το πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ευρέως στην Ευρώπη, ως ένα από τα πιο εποικοδομητικά και πρωτοποριακά κίνητρα για να συμμετάσχει κάποιος στον τομέα του GDS τα τελευταία χρόνια” τόνισε ο κος Vittorino Capobianco, αντιπρόεδρος της Alitalia αναφορικά με τις άμεσες πωλήσεις και τη διανομή. “Η Sabre Travel Network έχει κατανοήσει την πρόκληση των αεροπορικών εταιρειών να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα κόστη διανομής και έχει δραστηριοποιηθεί, όχι μόνο στο να καταπιαστεί με αυτά τα θέματα, αλλά και στο να διασφαλίσει τη θέση της, ως εταιρεία-ηγέτης στο ταξιδιωτικό εμπόριο στον κόσμο”.

Καθώς πωλούν θέσεις διαμέσου του προγράμματος της Sabre GDS, οι αεροπορικές εταιρίες επιλέγουν ένα από τα διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής στο σύστημα. Το DCA είναι το υψηλότερο επίπεδο συμμετοχής στο Sabre GDS και παρέχει στις αεροπορικές εταιρίες, μία ευρεία γκάμα από υπηρεσίες στην αγορά και την πώληση των προϊόντων τους.

Το Three-Year Option πρόγραμμα εισήχθη για την κράτηση ναύλων στην Αμερική τον Οκτώβριο του 2002 και επεκτάθηκε και σε ναύλους που κρατούνται στην Ευρώπη, τον Απρίλιο του 2003.

Οι αεροπορικές εταιρίες που υπογράφουν στο πρόγραμμα DCA Three – Year Option, συμφωνούν να παρέχουν σε όλους τους χρήστες του προγράμματος τις πληροφορίες που χρειάζονται. Αυτό περιλαμβάνει όλους τους δημοσιευμένους ναύλους, που οι αεροπορικές εταιρείες πωλούν μέσω οποιουδήποτε τρίτου διαδικτυακού τόπου ή μέσω των δικών τους διαδικτυακών τόπων και στα γραφεία κρατήσεων. Σε αντάλλαγμα, η Sabre Travel Network μειώνει τα τέλη κρατήσεων, διατηρώντας τα ταυτόχρονα σταθερά για τρία χρόνια.

Ο Richard Adams, ο αντιπρόεδρος της Sabre Travel Network στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική είπε: “είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα και ήδη αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Σίγουρα το πρόγραμμα αυτό ενδυναμώνει την ανταγωνιστική θέση της Sabre στις αγορές όλου του κόσμου”.

Σχετικά με το Πρόγραμμα – Πώς λειτουργεί:

Οι αεροπορικές εταιρίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

  • δεσμεύονται σε μέγιστο επίπεδο συμμετοχής (DCA level) στο Παγκόσμιο Δίκτυο Διανομής (GDS) της Sabre.
  • προσφέρουν σε όλους τους χρήστες του GDS της Sabre ευρεία πρόσβαση σε προγράμματα, διαθεσιμότητα θέσεων και δημοσιευμένων ναύλων, συμπεριλαμβανομένων και των διαδικτυακών και άλλων “διαφημιστικών” ναύλων.
  • χορηγούν γενικά τις ίδιες πρόσθετες απολαβές και ανέσεις στους επιβάτες, οι οποίοι έκαναν την κράτηση μέσω του GDS της Sabre, με αυτές των πελατών, οι οποίοι έκαναν την κράτηση είτε μέσω ενός άλλου GDS ή μέσω μιας ιστοσελίδας.

Από τη μεριά της η Sabre Travel Network

  • παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρίες μείωση στα ισχύοντα τέλη κρατήσεων.
  • διατηρεί την τιμή των τελών κρατήσεων σταθερή για τρία χρόνια.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024