Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΟ αξιόπιστος συνεργάτης σας για τη διαμονή επισκεπτών στους Ολυμπιακούς

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τη διαμονή επισκεπτών στους Ολυμπιακούς

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τη διαμονή επισκεπτών στους Ολυμπιακούς

Σε όλους τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, η παραδοσιακή διαμονή σε ξενοδοχεία συμπληρωνόταν πάντα από την ενοικίαση ιδιωτικών κατοικιών. Στην Αθήνα, ωστόσο, η έλλειψη ξενοδοχειακών δωματίων σε συνδυασμό με την ισχυρή επιθυμία θεατών από ολόκληρο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τους Αγώνες του 2004, έχει τοποθετήσει το θέμα της διαμονής σε ιδιωτικές κατοικίες στον πυρήνα του προγράμματος φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η FILOXENIA ’04 Α.Ε. είναι η εταιρεία που ανέλαβε ως επίσημος αδειούχος της Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004» , την διαχείριση του προγράμματος Ενοικίασης Ιδιωτικών κατοικιών. Ιδρύθηκε από τις δύο μεγάλες κοινοπραξίες, «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» και «ALPHA ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2004» οι οποίες απέκτησαν την άδεια μετά από σχετική προκήρυξη διαγωνισμού από την Οργανωτική Επιτροπή Ο.Α. «ΑΘΗΝΑ 2004» για την ανάδειξη των επίσημων φορέων για τη διαχείριση της ενοικίασης ιδιωτικών κατοικιών κατά την περίοδο των Αγώνων. Έχοντας κοινό στόχο και με την επίγνωση της ανάληψης ενός εξαιρετικά πολύπλοκου και μεγάλου έργου, οι δυο κοινοπραξίες εκχώρησαν την αρμοδιότητα διαχείρισης στην ανώνυμη εταιρεία FILOXENIA ‘ 04.

Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει μία μεγάλη ποικιλία διαμερισμάτων, σπιτιών και πολυτελών κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, και την Αττική παρέχοντας της τη δυνατότητα να ανταποκριθεί με ετοιμότητα στις ανάγκες και απαιτήσεις όλων των επισκεπτών. Για να ανταποκριθεί στις προβλεπόμενες ανάγκες η FILOXENIA ‘ 04 και τη σχετική συμφωνία με την Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004 θα εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα 3.000 κατοικιών για τη διαμονή των επισκεπτών.

Η FILOXENIA ‘ 04 προσφέρει στους ολυμπιακούς επισκέπτες

Έναν ευρύ κατάλογο κατοικιών που περιλαμβάνει διαμερίσματα, μεζονέτες και βίλες που είναι σε όλο το λεκανοπέδιο

Οι κατοικίες έχουν κατηγοριοποιηθεί σε τέσσερις κατηγορίες – Γ,Β, Α και Πολυτελείας και έχουν τιμολογηθεί ανάλογα με το μέγεθος, την ποιότητα και την τοποθεσία

Ικανοποιητικές τιμές στις οποίες περιλαμβάνονται επιπλέον υπηρεσίες και είναι ανάλογες των κατηγοριών

Οι κατοικίες προσφέρονται ολόκληρες και είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

Καταλύματα τα οποία έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί απο ομάδα εγκεκριμένων μηχανικών

Όλες οι επιλεγμένες κατοικίες πληρούν τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας και τις υψηλές προδιαγραφές της FILOXENIA ’04 σε συνεργασία με την ΑΘΗΝΑ 2004

Ελαστικές ημερομηνίες αφίξεων και αναχωρήσεων

Ελάχιστη διαμονή των έξι συνεχόμενων διανυκτερεύσεων.
Οι επιπλέον διανυκτερεύσεις γίνονται σε πολλαπλάσια των τριών συνεχόμενων διανυκτερεύσεων

Ειδικές ρυθμίσεις για μηνιαίες η μεγαλύτερης διάρκειας διαμονές, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Πωλήσεις εισιτηρίων για ολυμπιακά αθλήματα

Κάτοικοι του ενιαίου Ευρωπαϊκού Χώρου (συμπεριμβανομένων της Νορβηγίας, Ισλανδίας και Λιχτενσταιν) , μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια από την FILOXENIA ’04 , εφόσον έχουν εξασφαλίσει κατάλυμα. Τα εισιτήρια πωλούνται στις επίσημες τιμές σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΔΟΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής «ΑΘΗΝΑ 2004»

Διαθεσιμότητα κατοικιών σε μικρές αποστάσεις απο τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Τα ολυμπιακά αθλήματα θα λάβουν χώρα σε συμπλέγματα εγκαταστάσεων . Προσφέρουμε επιλογή ιδιωτικών κατοικιών σε μικρές αποστάσεις απο τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις

Εντυπωσιακή επιλογή πολυτελών κατοικιών

Πολυτελή διαμερίσματα και βίλες που βρίσκονται στα πιο πλούσια προάστια του λεκανοπεδίου.
Ιδιωτικά σκάφη αναψυχής στη διάθεση των επισκεπτών είτε ως εναλλακτικός τρόπος διαμονής ή για την αναψυχή τους.

Πρόσθετες υπηρεσίες για την εξασφάλιση μιας άνετης και ασφαλούς διαμονής στην Αθήνα

  • Μεταφορές άφιξης και αναχώρησης απο/προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
  • Ποτό καλωσορίσματος και ενημερωτικό πακέτο κατά την άφιξη
  • Υπηρεσίες καθαρισμού των κατοικιών και αλλαγή ιματισμού κάθε τρεις ημέρες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης για ατυχήματα και ζημιές προσωπικής περιουσίας
  • 24ωρη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου για παροχή πληροφοριών, για τις ανάγκες συντήρησης της κατοικίας και για περιστατικά εκτάκτου ανάγκης

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Μέσω του website www.filoxenia2004.com μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Ενοικίασης ιδιωτικών κατοικιών , με λεπτομέρειες για τις κατηγορίες, τις τιμές που ισχύουν για τα διάφορα μεγέθη κατοικιών και τις κατηγορίες τους καθώς και όρους κρατήσεων.
  • Ο κατάλογος διαθέσιμων ακινήτων της εταιρείας μας θα διευρυνθεί σημαντικά , μετά και την άρση της σχετικής απαγόρευσης του ΕΟΤ, που θα μας επιτρέψει να συμπεριλάβουμε και ακίνητα κατασκευασμένα πριν το 1981.
  • Η εγκατάσταση συστήματος GIS , θα επιτρέπει επίσης να εντοπίζεται η ακριβής θέση της κατοικίας που έχει επιβεβαιωθεί σε σχέση με τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις αλλά και αποστάσεις απο άλλα σημεία ενδιαφέροντος

Στοιχεία επικοινωνίας

FILOXENΙA ‘04 Α.Ε.
Σταδίου 49, 105 59, Αθήνα
Τηλ: 210 3277 408, 409, 410
Fax: 210 3277 444
Email: agents@filoxenia2004.com
sales@filoxenia2004.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024