Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Asiana Airlines υπογράφει Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης για την λύση Altea της Amadeus

Η Asiana Airlines υπογράφει Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης για την λύση Altea της Amadeus

Η Asiana Airlines και η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ανακοίνωσαν την υπογραφή Συμφώνου Αμοιβαίας Κατανόησης (MOU) για την έναρξη λεπτομερούς αξιολόγησης του συστήματος Διαχείρισης […]

Η Asiana Airlines και η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής<...> βιομηχανίας, ανακοίνωσαν την υπογραφή Συμφώνου Αμοιβαίας Κατανόησης (MOU) για την έναρξη λεπτομερούς αξιολόγησης του συστήματος Διαχείρισης Πελατών Altea της Amadeus από την αεροπορική εταιρεία.

Υπό το Σύμφωνο, η Asiana θα θέσει τον χρονικό ορίζοντα της αξιολόγησης και του σχεδιασμού για την μελλοντική εφαρμογή της πλατφόρμας Altea. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η λύση Altea θα διαχειριστεί όλες τις διαδικασίες κρατήσεων, inventory και αναχωρησεων για την Asiana, προσφέροντας ένα πλήρες ενοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Πελατών.

Με την λύση Altea Reservation, η Asiana θα εξασφαλίσει απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κρατήσεών σε όλα τα κανάλια πωλήσεων μέσα από τον διαμοιρασμό των υπηρεσιών κρατήσεων μεταξύ της Asiana και των ταξιδιωτικών γραφείων. Το Altea Inventory θα εκσυγχρονίσει την διαχείριση του προγράμματος πτήσεων της Asiana και θα επιτρέπει την έγκαιρη παρουσίαση νέων προϊόντων. Από την άλλη το Altea Departure Control έχει σχεδιαστεί για την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών αεροδρομίου, από το check in μέχρι την διαχείριση προβλημάτων.

Ο κ. Kwang Hee Ryu, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Asiana δήλωσε: “Η Asiana είναι περήφανη που είναι σε θέση να προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού, από την κράτηση και το check in μέχρι τις υπηρεσίες κατά τη διάρκεια, καθώς και μετα την ολοκλήρωση των πτήσεων. Όντας μέλος της συμμαχία Star Alliance, η υιοθέτηση της πλατφόρμας Altea έρχεται ως το επόμενο λογικό βήμα για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να έχουμε επίσης μια περισσότερο θετική επίδραση στις δραστηριότητές μας. Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών ελέγχου inventory, check in και αναχωρήσεων θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε τους πόρους μας σε περισσότερο σημαντικούς τομείς.”

“Είμαστε ικανοποιημένοι που η Asiana Airlines επέλεξε να προχωρήσει σε λεπτομερή ανάλυση της Altea, της τεχνολογικής βάσης για την Πλατφόρμα Τεχνολογίας της Star Alliance. Καθώς ολοένα και περισσότερα μέλη μας επιλέγουν αυτή την λύση, η ικανότητά μας να βελτιώνουμε τον χρόνο διάθεσης στην αγορά, να μειώνουμε το κόστος των εργασιών ανάπτυξης και να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών μας θα ενισχυθεί σε όλο το διεθνές δίκτυό μας,” σχολίασε ο κ. Justin Erbacci, Αντιπρόεδρος τους Τμήματος Τεχνολογίας της Star Alliance.

Η κα Julia Sattel, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Airline IT της Amadeus δήλωσε σχετικά: “Η Amadeus καλωσορίζει την απόφαση της Asiana να χρησιμοποιήσει την Altea CMS. Η Asiana θα ενταχθεί στην ομάδα των κορυφαίων αεροπορικών που έχουν ήδη επιλέξει την νέας γενιάς λύση Altea, η οποία έχει αναγνωριστεί πλέον από την αγορά ως πρότυπο για την διαχείριση πελατών στις αεροπορικές εταιρείες. Είμαστε σίγουροι ότι η Asiana θα έχει σημαντικά οφέλη σε ζητήματα αποδοτικότητας και συνοχής στην εξυπηρέτηση των πελατών με την εφαρμογή της λύσης, καθώς επίσης και ιδιαίτερα ενισχυμένη συνδεσιμότητα με τα άλλα μέλη της συμμαχίας Star Alliance.”

Περισσότερες από 90 αεροπορικές εταιρείες έχουν επιλέξει να υιοθετήσουν την πλήρη έκδοση της λύσης Altea CMS, εκ των οποίων οι 13 είναι μέλη της συμμαχίας Star Alliance, όπως οι Lufthansa και Singapore Airlines.

Η Asiana διακρίθηκε για της ξεχωριστή της απόδοση από την ΑΤW το 2009 λαμβάνοντας το βραβείο “Airline of the Year”. Επίσης, η εταιρεία επιλέχθηκε από την Skytrax ως η Αεροπορική Εταιρεία 5 αστέρων για δύο διαδοχικά χρόνια. Η Asiana διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 73 αεροσκαφών, που καλύπτει 65 προορισμούς σε 20 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024