Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Austrian και η Amadeus υπογράφουν μακρόχρονη συμφωνία πλήρους περιεχομένου
Το νέο συμβόλαιο θα ισχύσει μέχρι το τέλος του 2014

Η Austrian και η Amadeus υπογράφουν μακρόχρονη συμφωνία πλήρους περιεχομένου

Η Austrian Airlines και η Amadeus ανακοίνωσαν την υπογραφή μακρόχρονης συμφωνίας πλήρους περιεχομένου. Η συμφωνία θα ισχύσει μέχρι και το τέλος του 2014 και από την 1η Μαρτίου 2010 τα […]

Η Austrian Airlines και η Amadeus ανακοίνωσαν την υπογραφή μακρόχρονης συμφωνίας πλήρους περιεχομένου. Η συμφωνία θα ισχύσει μέχρι και το τέλος<...> του 2014 και από την 1η Μαρτίου 2010 τα ταξιδιωτικά γραφεία, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα αποκτήσουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο τιμών και inventory της Austrian Airlines, μέσω της Amadeus, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η συμφωνία προβλέπει πως το πρόγραμμα, οι τιμές, η διαθεσιμότητα θέσεων και το inventory της Austrian Airlines που διατίθενται μέσα από το σύστημα της Amadeus θα είναι τα ίδια, και θα διατίθενται κάτω από τις ίδιες συνθήκες, όπως μέσα από οποιοδήποτε άλλο έμμεσο ή άμεσο κανάλι διανομής, πάροχο ή ιστοσελίδα. Η Amadeus αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες διανομής για την Austrian Airlines.

Η κα Christina Debbah, αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων & Διανομής της Austrian Airlines, δήλωσε σχετικά: “Με αυτή την νέα συμφωνία και μέσα από τη συνεργασία με την Amadeus, η εταιρεία μας θα επιτύχει ανταγωνιστική και πιο οικονομική διανομή, τόσο στην Αυστρία, όσο και τις διεθνείς αγορές”.

“Η νέα αυτή συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική που έχουμε χαράξει για την εξασφάλιση αποτελεσματικών και μακροπρόθεσμων συμφωνιών περιεχομένου με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο”, σχολίασε ο κ. Philippe Chereque, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus. “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη συμφωνία, καθώς αποτελεί την αναγνώριση του σημαντικού ρόλου που κατέχουν οι μακρόχρονες συμφωνίες περιεχομένου, τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες, όσο και τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024