Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Britannia στο διαδίκτυο προσφέροντας φθηνά εισιτήρια για Ελλάδα

Η Britannia στο διαδίκτυο προσφέροντας φθηνά εισιτήρια για Ελλάδα

Η βρετανική Tui σκοπεύοντας στην πώληση θέσεων για ναυλωμένες πτήσεις μέσω του διαδικτύου, δημιούργησε την Britanniadirect.com, η οποία θα προσφέρει πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Μαγιόρκα και της Ίμπιζα, […]

Η βρετανική Tui<.> σκοπεύοντας στην πώληση θέσεων για ναυλωμένες πτήσεις μέσω του διαδικτύου, δημιούργησε την Britanniadirect.com<...>, η οποία θα προσφέρει πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Μαγιόρκα και της Ίμπιζα, αλλά και της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Μάλτας. Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από 99 αγγλικές λίρες, χωρίς τους φόρους.

Ο κ. Graham Donoghue, στέλεχος της Tui Αγγλίας, δήλωσε ότι οι πωλήσεις από το διαδίκτυο θα αρχίσουν την άνοιξη, χωρίς όμως να έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία. Η απόφαση αυτή πάρθηκε αφού οι πράκτορες παρατήρησαν μια αλλαγή κατεύθυνσης από την αγορά πακέτων διακοπών προς τις ανεξάρτητες συμφωνίες. Πολλοί πράκτορες έχουν ήδη στραφεί προς τις πωλήσεις μόνο αεροπορικών θέσεων (seat only) για το καλοκαίρι για να συναγωνισθούν με τους μεταφορείς χαμηλού κόστους.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της The First Resort. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι από τον Απρίλιο θα προσφέρονται εισιτήρια και μέσω του Sky TV όπως και πακέτα διακοπών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024