Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈντονο γαλλικό ενδιαφέρον για συνεργασία σε θέματα τουρισμού

Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για συνεργασία σε θέματα τουρισμού

Το ζωηρό ενδιαφέρον των Γάλλων τουριστών για προγράμματα που αφορούν στον οικοτουρισμό και τις πολιτιστικές διαδρομές στην Ελλάδα μετέφερε στον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο, ο πρέσβης της Γαλλίας στην […]

Το ζωηρό ενδιαφέρον των Γάλλων τουριστών για προγράμματα που αφορούν στον οικοτουρισμό και τις πολιτιστικές διαδρομές στην Ελλάδα μετέφερε<...> στον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Αθήνα κ. Jean Maurice Ripert, που τον επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του, συνοδευόμενος από τον οικονομικό και εμπορικό σύμβουλο της Πρεσβείας, κ. Bernard Ould Yahoui.

Ο Γάλλος Πρέσβης ενημέρωσε για τη μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα του στα προγράμματα οικοτουρισμού και τόνισε ότι στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για τον ελληνικό πολιτισμό που διδάσκεται στη Γαλλία, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για σχετικά προγράμματα στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Ripert προετοίμασε και τη συνάντηση που θα έχει ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος με το Γάλλο ομόλογο του κ. Jacques Brunhes, στις 14 Μαρτίου στο Παρίσι, στο πλαίσιο Διεθνούς Συνάντησης, που οργανώνεται στην γαλλική πρωτεύουσα με θέμα "Τουρισμός, Ηθική και Παγκοσμιοποίηση". Ο κ. Γεωργακόπουλος θα μεταβεί στο Παρίσι από τις Κάννες, όπου θα βρίσκεται στις 13 Μαρτίου, προκειμένου να επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση για το Real Estate, που πραγματοποιείται εκεί, για την αγορά επαγγελματικών ακινήτων και στην οποία συμμετέχει η εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές και συνομιλίες για την τουριστική συνεργασία της Ελλάδας με την Κίνα. Στο πλαίσιο αυτό ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος δέχθηκε χθες στο γραφείο του την εμπορική ακόλουθο της Κινεζικής πρεσβείας κ. Sui Hui, και συζήτησε θέματα σχετικά με την προώθηση της συνεργασίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024