Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜετακίνηση του Π. Βασιλάτου στην Pantheon απο την KLM
Ύστερα από 22 χρόνια επιτυχημένης σταδιοδρομίας

Μετακίνηση του Π. Βασιλάτου στην Pantheon απο την KLM

Ο κ. Παναγής Βασιλάτος, μετά από 22 χρόνια καριέρας στην KLM, μετακινήθηκε στην εταιρείας Pantheon Airways, στη θέση του διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος. “Μετά από 22 γόνιμα χρόνια συνεργασίας με την […]

Ο κ. Παναγής Βασιλάτος, μετά από 22 χρόνια καριέρας στην KLM, μετακινήθηκε στην εταιρείας Pantheon Airways, στη θέση<...> του διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος. “Μετά από 22 γόνιμα χρόνια συνεργασίας με την KLM, εταιρεία στην οποία εκπαιδεύτηκα και εξελίχθηκα μαζί της, ήρθε η ώρα για μένα να ακολουθήσω νέες προκλήσεις και να αναζητήσω νέους ορίζοντες. Η επαγγελματική μου διαδρομή σε ένα τέτοιο δυναμικό περιβάλλον υπήρξε ένα εξάχατο και μαγευτικό ταξίδι γνώσης και εμπειρίας”, αναφέρει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι διευθύνων σύμβουλος των εξαγορασθησών από τη MIG εταιρειών, Pantheon Airways (πτητικό έργο), Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης και Επισκευής Αεροσκαφών (Τεχνική Βάση-MRO) και Ελληικής Εταιρίας Επίγειας Εξυπηρέτησης (ground Handling) ανέλαβε ο κ. Αντώνιος Συμιγδαλάς.

Μέχρι τη λήξη της μεταβατικής περιόδου (για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς περιουσιακών στοιχείων της Ολυμπιακής), το πτητικό έργο θα εξακολουθήσει να παρέχεται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, με τη ευθύνυ του ελληνικού Δημοσίου. Την 01/10/2009 η Pantheon Airways θα μετονομαστεί σε Olympic Air και η MIG θα διαθέτει πλέον το 100% των μετοχών της, οπότε και οι εταιρείες του ομίλου της Ολυμπιακής θα τεθούν σε εκκαθάριση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024