Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αντιπροσώπευση για την APG Hellas

Νέα αντιπροσώπευση για την APG Hellas

Πρόσφατα ανέλαβε η εταιρία APG Hellas γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα της αεροπορικής εταιρίας Scenic Airlines μετά από την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας. Η Scenic Airlines αποτελεί την μεγαλύτερη […]

Πρόσφατα ανέλαβε η εταιρία APG<.> Hellas γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα της αεροπορικής εταιρίας<...> Scenic Airlines μετά από την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας.
Η Scenic Airlines αποτελεί την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του κόσμου που ειδικεύεται στις εναέριες ξεναγήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Grand Canyon.
Η Scenic Airlines ιδρύθηκε το 1967, αποτελώντας τον πρωτοπόρο για την εποχή στις εναέριες ξεναγήσεις. Σήμερα διαθέτει 23 αεροσκάφη που καλύπτουν ξεναγήσεις στο Grand Canyon, Monument Valley, και Bryce Canyon.
Η ξενάγηση γίνεται μέσω ψηφιακής τεχνολογίας από ατομικά ακουστικά σε 16 γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής. Κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι δυνατή η σύνδεση βιντεοκάμερας με σκοπό την καταγραφή της εκδρομής στην αντίστοιχη γλώσσα που θα επιλεγεί από τον επιβάτη.
Η Scenic Airlines κατά την διάρκεια των 30 ετών λειτουργίας της έχει ξεναγήσει πάνω από 9.000.000 τουρίστες εκσυγχρονίζοντας διαρκώς της εναέριες και επίγειες υπηρεσίες της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024