Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα εκτεταμένη συμφωνία περιεχομένου για ταξιδιωτικά γραφεία μεταξύ Amadeus και Cathay Pacific
Πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας

Νέα εκτεταμένη συμφωνία περιεχομένου για ταξιδιωτικά γραφεία μεταξύ Amadeus και Cathay Pacific

Η Amadeus μια εκτεταμένη, μακρόχρονη Συμφωνία Περιεχομένου με τον Όμιλο Cathay Pacific, η οποία θα προσφέρει πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία στον πλήρη κατάλογο τιμών, προγράμματος και διαθεσιμότητας των Cathay Pacific […]

Η Amadeus μια εκτεταμένη, μακρόχρονη Συμφωνία Περιεχομένου με τον Όμιλο Cathay Pacific, η οποία θα προσφέρει πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία στον πλήρη<...> κατάλογο τιμών, προγράμματος και διαθεσιμότητας των Cathay Pacific και Dragonair.

“Τα ταξιδιωτικά γραφεία παραμένουν κύριο κανάλι πωλήσεων για την Cathay Pacific”, δήλωσε ο κ. Clarence Tai, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Διανομής της αεροπορικής εταιρείας. “Είναι σημαντικό για τα ταξιδιωτικά γραφεία να έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία σειρά προϊόντων της Cathay Pacific και της Dragonair. Η Amadeus είναι αδιαμφισβήτητα ένα σημαντικό κανάλι διανομής για εμάς, καθώς μας παρέχει πραγματική παγκόσμια κάλυψη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη σύναψη αυτής της συνεργασίας, αφού θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε την σχέση διανομής που έχουμε με την Amadeus”.

Η νέα συμφωνία προσφέρει στους συνδρομητές της Amadeus στην Ασία πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας, και μάλιστα κάτω από τις ίδιες συνθήκες όπως κάθε άλλο κανάλι διανομής που χρησιμοποιεί ταξιδιωτικά γραφεία. Εκτός Ασίας, οι Cathay Pacific και Dragonair έχουν αυξήσει την εγγύηση περιεχομένου που διατίθεται από την Amadeus να περιλαμβάνει όλες τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τη λειτουργικότητα, ξανά κάτω από τις ίδιες συνθήκες, στοιχεία τα οποία οι αεροπορικές εταιρείες διανέμουν μέσω της δικής τους ιστοσελίδας, τηλεφωνικού κέντρου και άλλων καναλιών διανομής των ταξιδιωτικών γραφείων.

Ο κ. David Doctor, διευθυντής του Τμήματος Ταξιδιωτικών Γραφείων της Amadeus σχολίασε, “Η Amadeus διατηρεί μια άριστη, μακρόχρονη σχέση με την Cathay Pacific, τόσο σε επίπεδο παροχής τεχνολογικών λύσεων για αεροπορικές εταιρείες, όσο και σε επίπεδο παροχής λύσεων διανομής, εξασφαλίζοντας ότι οι τιμές της Cathay Pacific διατίθενται σε όλο το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη σύναψη αυτής της πολυετούς συμφωνίας με την Cathay Pacific και δεσμευόμαστε για πολυετείς συνεργασίες με ακόμη περισσότερες κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε πρόσβαση για τους χρήστες μας στον πιο ολοκληρωμένο κατάλογο επιλογών πτήσεων”.

Επιπλέον της διανομής του περιεχομένου της Cathay Pacific σε περισσότερα από 90.000 ταξιδιωτικά γραφεία-σημεία πωλήσεων παγκοσμίως, η Amadeus παρέχει την τεχνολογία e-Commerce που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα cathaypacific.com, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να αγοράζουν, να προκρατούν και να διαχειρίζονται online τα ταξίδια τους. Οι δύο εταιρείες Cathay Pacific και Dragonair βρίσκονται επίσης στη διαδικασία εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Επιβατών Altea της Amadeus, το οποίο θα διαχειρίζεται κρατήσεις, διαδικασίες inventory και ελέγχου αναχωρήσεων από τα τέλη του 2011.

“Η τεχνολογία της Amadeus παίζει σημαντικό ρόλο στη διανομή των προϊόντων της Cathay Pacific, τόσο απευθείας στους online πελάτες, όσο και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως”, δήλωσε ο κ. Doctor. “Αυτή η νέα συμφωνία εξασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο δυνατό εύρος τιμών και πτήσεων πραγματοποιούνται μέσω του καναλιού GDS της Amadeus”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024