Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα προσφορά από Lufthansa για τις Αυστριακές Αερογραμμές
Η Lufthansa μπορεί να απομακρυνθεί από τη συμφωνία, εάν δε δοθεί έγκριση έως 31 Ιουλίου

Νέα προσφορά από Lufthansa για τις Αυστριακές Αερογραμμές

Σε νέα προσφορά για την αγορά της Austrian Airlines προέβη η Lufthansa, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών από τη σχετική ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή. Ο εκπρόσωπος της αρχής, Jonathan Todd, δηλωσε ότι […]

Σε νέα προσφορά για την αγορά της Austrian Airlines προέβη η Lufthansa, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών από τη σχετική<...> ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή. Ο εκπρόσωπος της αρχής, Jonathan Todd, δηλωσε ότι οι ευκαιρίες της Lufthansa να κερδίσει την έγκριση για τη συμφωνία ελαχιστοποιούνταν κατά πολύ, επειδή η εταιρεία δεν έπραξε αρκετά για να αποφύγει τη δημιουργία ευνοϊκής θέσης στον ανταγωνισμό, αναφέρει το Associated Press.

Η Lufthansa έχει το δικαίωμα να απομακρυνθεί από τη συμφωνία, εάν η έγκριση δεν έχει λάβει χώρα μέχρι τις 31 Ιουλίου. Στελέχη από τον ρυθμιστικό φορέα της Ε.Ε. δήλωσαν ότι η νέα εταιρεία θα έπρεπε να αποφύγει την ισχυροποίησή της σε πτήσεις από τη Βιέννη προς Φρανκφούρτη, Μόναχο, Στουτγκάρδη, Κολωνία, Ζυρίχη, Γενεύη και Βρυξέλλες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024