Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πτήση από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο εγκαινιάζει η easyJet

Νέα πτήση από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο εγκαινιάζει η easyJet

Την έναρξη πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη προς το Λονδίνο (Gatwick) ανακοίνωσε χτες η easyJet, η μεγαλύτερη Βρετανική αεροπορική εταιρία. Η νέα διαδρομή θα ξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου με 3 πτήσεις […]

Την έναρξη πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη προς το Λονδίνο (Gatwick) ανακοίνωσε χτες η easyJet, η μεγαλύτερη Βρετανική αεροπορική εταιρία. Η νέα διαδρομή θα ξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου με 3 πτήσεις την εβδομάδα. Με την έναρξη της καλοκαιρινής<...>περιόδου (οι πτήσεις της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι διαθέσιμες σε 2 εβδομάδες), οι πτήσεις θα αυξηθούν σε 4 την εβδομάδα, ενώ είναι ήδη από χτες διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Ο κ. Πάρης Ανατολίτης, Marketing Manager της easyJet για την Ελλάδα σχολίασε: “Με τις νέες μας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο Gatwick θα ταξιδέψουν 40,000 επιβάτες αυτό το καλοκαίρι. Η easyJet πλέον προσφέρει την επιλογή επτά προορισμών από την Ελλάδα, πέντε από την Αθήνα και τώρα δυο από την Θεσσαλονίκη. Αυτή μας η επιπλέον κίνηση αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η ζήτηση για πτήσεις χαμηλού κόστους στην Ελληνική αγορά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024